Echipament salvare

Furnizam diverse echipamente pentru salvare montana: sonda avalansa, lopata de zapada pentru avalansa, casca de protectie, echipament montan, echipament de munte, echipament munte
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sonda avalansa GRIVEL

  Sonda avalansa GRIVEL - Probe Carbon

  Sonda avalansa Grivel - Probe Carbon, fabricata din materialul ultrausor Carbon Composite
  240,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv, plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  94,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular, pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv cu latimea de 8 cm., plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  139,00 RON
 • Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 5 L

  Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 5 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul impermeabil pentru trusa de prim ajutor Trekmates este fabricat din material rezistent la abraziune si sfasiere, Nylon 210 D Rip Stop Sacul are baza rotunda prevazuta cu maner. Cusaturile sunt lipite. Cruce alba pentru identificare mai usoara. Pe interior pelicula alba pentru vizibilitate mai buna. Inchidere prin rulare.
  60,00 RON
 • Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 1 L

  Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 1 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul impermeabil pentru trusa de prim ajutor Trekmates este fabricat din material rezistent la abraziune si sfasiere, Nylon 210 D Rip Stop. Sacul are baza rotunda prevazuta cu maner. Cusaturile sunt lipite. Cruce alba pentru identificare mai usoara. Pe interior pelicula alba pentru vizibilitate mai buna. Inchidere prin rulare
  53,00 RON
 • Geanta prim ajutor Pinguin L

  Geanta prim ajutor Pinguin L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lej. Geanta prim ajutor Pinguin L este neechipata, bine compartimentata, rezistenta, prevazuta cu fermoar dublu sens. Fermoarul de pe circumferinta, asigura acces rapid la continut. Este un accesoriu indispensabil oricarui drumet.
  67,00 RON
 • Geanta prim ajutor Pinguin M

  Geanta prim ajutor Pinguin M

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Geanta prim ajutor Pinguin M este neechipata, bine compartimentata, rezistenta, prevazuta cu fermoar dublu sens. Fermoarul de pe circumferinta, asigura acces rapid la continut. Este un accesoriu indispensabil oricarui drumet.
  55,00 RON
 • Geanta prim ajutor Pinguin S

  Geanta prim ajutor Pinguin S

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Geanta prim ajutor Pinguin S este neechipata, bine compartimentata, rezistenta, prevazuta cu fermoar dublu sens. Fermoarul de pe circumferinta, asigura acces rapid la continut. Este un accesoriu indispensabil oricarui drumet.
  43,00 RON
 • Folie supravietuire Relags

  Folie supravietuire Relags

  Folia de supravietuire Relags este un obiect care poate fi util in multe situatii.
  19,00 RON
 • Folie supravietuire Care Plus

  Folie supravietuire Care Plus

  Folia de supravietuire Care Plus este un obiect care poate fi util in multe situatii. Cu greutatea de 55 g. si volumul redus pe care – l are nu trebuie sa lipseasca din rucsac, geanta de voiaj sau automobil. Are o capacitate termoizolatoare foarte buna, retine 80 % din temperatura corpului. Destinatia principala este protejarea termica a corpului, atat la pierdere de temperatura, cat si la protejarea de caldura excesiva.
  26,00 RON
 • Lopata avalansa ( lopata de zapada ) Kohla Digger

  Lopata avalansa, lopata de zapada Kohla Digger

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lopata avalansa, lopata de zapada Kohla Digger, cu coada telescopica si detasabila. Este fabricata din aluminiu. Pentru rezistenta sporita este prevazuta cu nervuri de rigidizare. Racordand partea de T a cozi la lopata se obtine o sapa foarte eficienta pentru sapat in zapada.
  229,00 RON
 • Lopata de zapada Grivel Steel Blade

  Lopata de zapada Grivel Steel Blade

  Lopata de zapada Grivel Steel Blade este foarte utila in spatii limitate deoarece se poate folosi si fara coada.
  245,00 RON
 • Lopata avalansa, lopata de zapada Black Diamonmd Lynx

  Lopata avalansa, lopata de zapada Black Diamonmd Lynx

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lopata de avalansa sau lopata de zapada Black Diamond Lynx este usoara, compacta, cu coada detasabila si usor manevrabila. Lopata este confectionata din aluminiu acoperit cu pulbere rezistenta la abraziune si zgareturi. Se poate utiliza in zapada dura sau inghetata.
  169,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină