Saci de dormit

Saci de dormit pentru toata perioada anului, de la litoral la expeditii alpine, de vara, de iarna, 3 sezoane, de expeditie, de camping, cuplabili, tip plapuma, cu puf, cu sintetic, femei, copii. Tel L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3

 • Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

  Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Divan este un sac de dormit dreptunghiular, cu fermoar doar pe partea laterala . Este fabricat pentru persoane de statura mare si corpolente. Avand dimensiunile de 210 x 110 cm asigura confort suficient pentru persone cu inaltimea de 195 cm. Este recomandat pentru utilizare in 3 sezoane, primavara, vara, toamna, la cort. Se poate folosi si iarna in refugii si cabane chiar neincalzite.
  369,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Blizzard Wide, sac de dormit XL

  Sac de dormit Pinguin Blizzard Wide, sac de dormit XL

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Blizzarg Wide este un sac de dormit tip plapuma fabricat pentru persoane de statura mare sau corpolente. Avand dimensiunile de 190 x 100 cm. asigura confort suficient pentru o persoana corpolenta. Este recomandat pentru utilizare outdoor in 3 sezoane, primavara, vara, toamna. Pentru utilizare idoor nu are limitari de sezon.
  365,00 RON
 • Sac de dormit Montane Featherlite, sac de dormit cu puf.

  Sac de dormit Montane Featherlite, sac de dormit cu puf.

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit cu puf Montane Featherlite face parte din categoria de echipamente pe care Montane le numeste Fast & Light. Este un sac de dormit recomandat pentru vara, dar poate fi folosit primava si toamna in cazul in care temperatura nu coboara sub 5 grade Celsius. Iarna se recomanda numai in incaperi incalzite.
  788,00 RON
 • Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Deep Heat este recomandat pentru ture montane de iarna si expeditii. Are greutate relativ mica ( 1524 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac. Material: • Fabricat din Pertex® Quantum in partea exterioara, un material usor, rezistent la vant, respirabil, hidrorepelent. • Captuseala PEAQ Down - material fin, confortabil cu nivel de respirabilitate ridicata si uscare rapida. • Umplutura din puf de gasca cu putere de umplere Cuin ( Cubic Inch ) 800+ dupa standardul SUA
  1.859,00 RON
 • Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Direct Ascent este recomandat pentru 3 sezoane, primavara, vara, toamna. Are greutate mica ( 1031 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac.
  1.239,00 RON
 • Perna pentru cort, de calatorie Trekmates Deluxe

  Perna pentru cort, de calatorie Trekmates Deluxe

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Perna pentru cort, de calatorie, excursii. Trekmates Deluxe. Destinata pentru camping, excursii, calatorii. Material exterior: microfleece (100%poliester)
  35,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga. Este un sac de dormit pentru vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura sau plapuma
  250,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie. Sacul de dormit Trimm Arktis este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina in toate anotimpurile.
  355,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Comfort Lady cu temperatura minima extrema la -24 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la - 7 grade C. si - 1 grade C la dama. Sac de dormit de 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Sac de dormit pentru persoane cu inaltimea maxima de 175 cm. Sac de dormit pentru 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Materialul de umplutura este Thermic fibre 4. Filament de Polyester cu patru canale tratat cu Silicon. Umplutura este repartizata in 400 gr / mp.
  309,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Walker Junior

  Sac de dormit Trimm Walker Junior

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Walker Junior este recomandat pentru anotimpurile, primavara, vara, toamna. Cu temperatura de confort la – 4 grade C asigura confortul termic in noptile racoroase de primavara si toamna.
  215,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana Lady

  Sac de dormit Pinguin Savana Lady

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Savana Lady este recomandat pentru utilizare primavara, vara, toamna. Varianta pentru femei este mai scurta si mai lata in dreptul coatelor si umerilor. Sac de dormit cu temperatura minima extrema la -15 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la femei.
  269,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Taxa transport 10 Lei. transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Savana Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescent cu inaltimea de pana la 150 cm. Materialul de umplutura este Thermic fibre 6.
  230,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3