Saci de dormit

Saci de dormit pentru toata perioada anului, de la litoral la expeditii alpine, de vara, de iarna, 3 sezoane, de expeditie, de camping, cuplabili, tip plapuma, cu puf, cu sintetic, femei, copii
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Sacul de dormit pentru copii Pinguin Savana Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescent cu inaltimea de pana la 150 cm. Materialul de umplutura este Thermic fibre 6.
  240,00 RON
 • Sac de dormit cu puf Mammut-Ajungilak Lahar 3 Season

  Sac de dormit cu puf Mammut-Ajungilak Lahar 3 Season

  Sacul de dormit cu puf Mammut-Ajungilak Lahar 3 Season este confortabil, calduros si usor, ideal pentru zone cu climat uscat. Recomandat pentru: drumetii, trekking, ture montane. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  999,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Mammut-Ajungilak Nordic Junior Spring

  Sac de dormit pentru copii Mammut-Ajungilak Nordic Junior Spring

  Sacul de dormit Mammut-Ajungilak Nordic Junior Spring este sac de dormit pentru copii care pleaca de la modelul pentru adulti.
  179,00 RON
 • Sac de dormit Mammut-Ajungilak Kompakt 3 Season

  Sac de dormit Mammut-Ajungilak Kompakt 3 Season

  Sacul de dormit Mammut-Ajungilak Kompakt 3 Season are cele mai multe premii outdoor. Este usor, volum mic de impachetare, raport excelent greutate-confort termic.

  Preţ normal: 599,00 RON

  529,00 RON

 • Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Sac de dormit Pinguin Comfort Lady cu temperatura minima extrema la -24 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la - 7 grade C. si - 1 grade C la dama. Sac de dormit de 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Sac de dormit pentru persoane cu inaltimea maxima de 175 cm. Sac de dormit pentru 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Materialul de umplutura este Thermic fibre 4. Filament de Polyester cu patru canale tratat cu Silicon. Umplutura este repartizata in 400 gr / mp.
  324,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie. Sacul de dormit Trimm Arktis este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina in toate anotimpurile.
  355,00 RON
 • Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Deep Heat este recomandat pentru ture montane de iarna si expeditii. Are greutate relativ mica ( 1524 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac. Material: • Fabricat din Pertex® Quantum in partea exterioara, un material usor, rezistent la vant, respirabil, hidrorepelent. • Captuseala PEAQ Down - material fin, confortabil cu nivel de respirabilitate ridicata si uscare rapida. • Umplutura din puf de gasca cu putere de umplere Cuin ( Cubic Inch ) 800+ dupa standardul SUA
  1.859,00 RON
 • Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Direct Ascent este recomandat pentru 3 sezoane, primavara, vara, toamna. Are greutate mica ( 1031 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac.
  1.239,00 RON
 • Sac de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon

  Sac de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon

  Sacul de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon este fabricat din materiale foarte usoare si noua umplutura MTI® Endurance, ceea ce face ca acest model de sac de dormit sa fie unul dintre cele mai usoare din gama sa. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  749,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4