Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Bete telescopice Masters Calu Light

  Bete telescopice Masters Calu Light

  Betele Telescopice Masters Calu Light sunt ultrausoare din trei segmente. Sistemul de blocare este in pereche, pentru mana stanga si mana dreapta, pentru evitarea detensionarii accidentale a unuia din bete.
  310,00 RON
 • Masters bete Trekking Tip Protector

  Masters bete Trekking Tip Protector

  Protectie pentru varful betelor de trekking, telescopice Masters. Protejeaza varful betelor pe timpul transportului pentru evitarea accidentelor. Se pot folosi si la deplasarea pe roca si asfalt.
  4,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper.
  35,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper.
  35,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail

  Bete telescopice Black Diamond Trail

  Betele telescopice Black Diamond Trail sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem DUAL FLICK LOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  339,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Betele telescopice Black Diamond Trail Back sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem FLICKLOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  289,00 RON
 • Bat telescopic Masters Promenade

  Bat telescopic Masters Promenade

  Batul telescopic Masters Promende este din seria Walking. Un baston clasic, de incredere in stil sportiv.
  76,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat Raptor Grip. Compuse din trei segmente cu diametrul de ø 18/16/14, fabricate din aliaj de aluminiu 6013.
  184,00 RON
 • Bete telescopice Masters Summit Light

  Bete telescopice Masters Summit Light

  Batele telescopice Masters Summit Light au maner ergonomic din material antialergic PALMO. Sunt compuse din trei segmente ø 16/14/12 mm, sunt fabricate din aluminiu tratat termic, 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru trekking, ture montane iarna si vara, backpacking, alergare montana.
  229,00 RON
 • Bete telescopice Kohla X - Light Summit

  Bete telescopice Kohla X - Light Summit

  Betele telescopice Kohla X – Light Summit sunt bete telescopice premiate la expozitii international de produse outdoor. Sunt fabricate din 2 segmente.etele telescopice din 2 segmente sunt recomandate si pentru schi de tura sau schialpinism.
  332,00 RON
 • Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 130

  Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 130

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele de trekking & trail Black Diamond Alpine Carbon Z 130 sunt fabricate integral din fibra de Carbon. Sunt recomandate pentru trekking si alergare in patru anotimpuri. Au lungime fixa de 130 cm., lungime adunat 44 cm. In interiorul tuburilor este un snur de Kevlar imbracat in tub de plastic foarte rezistent la frecare si taiere. Aceste bete sunt combinatia ideala intre greutate, rezistenta, confort, utilitate.
  699,00 RON
 • Bete telescopice Masters Winter Tour

  Bete telescopice Masters Winter Tour

  Betele telescopice Masters Winter Tour sunt bete telescopice din doua segmente, sunt recomandate pentru schi de tura si trekking, ajustare cu sistem Clamper. Sistemul Clamper este manevrabil si cu masusa pe mana. Betele din doua segmente sunt mai rezistente in comparatie cu betele din 3 sau 4 segmente deoarece au mai putine puncte de imbinare considerate critice.
  189,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2