Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele Masters Sherpa XT sunt bete telescopice pentru trekking din trei segmente din categoria Extreme Trekking cu incarcatura grea. Reperele sistemului de blocare sunt din materiale dezvoltate de catre firma Du Pont, testate sa functioneze si la – 50 grade C. Varful batului este din aliajul numit Carbide, ( Fe3 C ) un aliaj usor, foarte dur si foarte rezistent la abraziune, nu se toceste. Chinga de la maner este cu ajustare automata si este imbracata in plasa 3D mesh, pentru confort si transfer de transpiratie.
  299,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 95 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 95 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  7,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 120 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 120 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  9,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 55 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 55 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 50 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 50 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele filetate fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 65 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 90 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  20,00 RON
 • Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 125 cm

  Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 125 cm

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Betele pentru schi alpinism si schi de tura Gabel Sellaronda sunt proiectate si fabricate in Italia din materiale de calitate premium. Sunt robuste, rezistente si fiabile, fabricate din aliaj de aluminiu F 76 cu diametrul de 18 / 16 mm.

  Preţ normal: 276,00 RON

  230,00 RON

 • Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 130 cm

  Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 130 cm

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Betele pentru schi alpinism si schi de tura Gabel Sellaronda sunt proiectate si fabricate in Italia din materiale de calitate premium. Sunt robuste, rezistente si fiabile, fabricate din aliaj de aluminiu F 76 cu diametrul de 18 / 16 mm.

  Preţ normal: 276,00 RON

  230,00 RON

 • Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 135 cm

  Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 135 cm

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Betele pentru schi alpinism si schi de tura Gabel Sellaronda sunt proiectate si fabricate in Italia din materiale de calitate premium. Sunt robuste, rezistente si fiabile, fabricate din aliaj de aluminiu F 76 cu diametrul de 18 / 16 mm.

  Preţ normal: 276,00 RON

  230,00 RON

 • Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 140 cm

  Bete schi alpinism, schi tura Gabel Sellaronda 140 cm

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Betele pentru schi alpinism si schi de tura Gabel Sellaronda sunt proiectate si fabricate in Italia din materiale de calitate premium. Sunt robuste, rezistente si fiabile, fabricate din aliaj de aluminiu F 76 cu diametrul de 18 / 16 mm.

  Preţ normal: 276,00 RON

  230,00 RON

 • Bete telescopice Gabel Trail Tour 90-155

  Bete telescopice Gabel Trail Tour 90-155

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Gabel Trail Tour sunt recomandate pentru schi de tura si Free Ride. Sunt concepute si fabricate in Italia din materiale de calitate foarte buna. Au doua segmente cu diametrul de 18 / 16 mm din aliaj de Aluminiu F 60. Acest aliaj si diametrul mare asigura robustetea betelor.

  Preţ normal: 305,00 RON

  255,00 RON

 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 85 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 85 mm este adecvata si pentru folosire si la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  6,00 RON
 • Bete telescopice trekking Kohla Adventure 4.0 one

  Bete telescopice trekking Kohla Adventure 4.0 one

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice trekking Kohla Adventure 4.0 one sunt recomandate pentru trekking. Sunt compuse din 4 segmente, din acest motiv se aduna la lungime mica, doar 55 cm. Ideale pentru cei care doresc obiecte mici si usoare, in special in timpul transportului. Se ajusteaza la lungimea maxima de 135 cm. Sunt fabricate din aliaj de aluminiu foarte rezitent la rupere si dur pe suprafata, rezistent la zgarieturi, grosimea peretelui este mica, pentru reducere de greutate. Blocarea segmentelor se face cu sistemul KKS dezvoltat,de Kohla
  315,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2