Bete telescopice Masters Scout

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: Stoc terminat

135,00 RON

Vizualizare generală rapidă

Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei.

Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013. Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.

Bete telescopice Masters Scout

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Bete telescopice Masters Scout

Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013.
Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.
Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat, evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii. Are garantia de siguranta maxima si performanta optima.
• Varf din otel .
• Curea reglabila
• Sistem de blocare BS
• Dotat cu rondea mica (50 mm) cu filet
• Reglabil de la 65 cm-140 cm
• Diametrul segmentelor: 18/16/14 mm
Producător: Masters
Greutate: 260 g / bat
Lungime maxima: 140 cm
Lungime impachetat: 65 cm
Material: Aliaj aluminiu 6013
Nr. segmente: 3
Varf: otel.