Bete telescopice Masters Scout

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: În stoc

135,00 RON
SAU

Vizualizare generală rapidă

Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei.

Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, ( drumeții ) cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013. Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.

Bete telescopice Masters Scout

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Bete telescopice Masters Scout

Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, ( drumeții ) cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013.
Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.
Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat, evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii. Are garantia de siguranta maxima si performanta optima.
• Varf din otel .
• Curea reglabila
• Sistem de blocare BS
• Dotat cu rondea mica (50 mm) cu filet
• Reglabil de la 65 cm-140 cm
• Diametrul segmentelor: 18/16/14 mm
Producător: Masters
Greutate: 260 g / bat
Lungime maxima: 140 cm
Lungime impachetat: 65 cm
Material: Aliaj aluminiu 6013
Nr. segmente: 3
Varf: otel.