Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 95 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 95 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  7,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 120 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 120 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  9,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 55 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 55 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 50 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 50 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele filetate fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 65 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 90 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  20,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 85 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 85 mm este adecvata si pentru folosire si la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  6,00 RON
 • Masters bete Trekking Tip Protector

  Masters bete Trekking Tip Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Protectie pentru varful betelor de trekking, telescopice Masters. Protejeaza varful betelor pe timpul transportului pentru evitarea accidentelor. Se pot folosi si la deplasarea pe roca si asfalt. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  5,00 RON
 • Bat telescopic Masters Promenade

  Bat telescopic Masters Promenade

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Batul telescopic Masters Promende este din seria Walking. Un baston clasic, de incredere in stil sportiv. Este recomandat pentru excursii, ture montane usoare. Asigura un plus de stabilitate la deplasarea in teren accidentat. Este prevazut cu sistemul de blocare Clamper- acesta permite utilizatorului sa ajusteze lungimea batului, rapid, simplu, fara unelte, prin ridicarea clapetelor
  86,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper. Pretul se refera la 1 buc.
  35,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper. Pretul se refera la 1 buc.
  35,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină