Ghid turistic Munţii Făgăraşului – Bel Alpin

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: Stoc terminat

33,00 RON

Vizualizare generală rapidă

Taxa transport 25 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei.

Ghid turistic Munţii Făgăraşului - Bel Alpin. Munţii Făgăraşului, Alpii României, reprezintă cel mai întins, înalt şi irnpresionant masiv muntos al ţării, fiind un obiectiv al ţării, fiind un obiectiv atractiv pentru mulţi turişti, alpinişti şi schiori.

Ghid turistic Munţii Făgăraşului – Bel Alpin

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Ghid turistic Munţii Făgăraşului – Bel Alpin

• Munţii Făgăraşului, Alpii României, reprezintă cel mai întins, înalt şi irnpresionant masiv muntos al ţării, fiind un obiectiv al ţării, fiind un obiectiv atractiv pentru mulţi turişti, alpinişti şi schiori.
• Lucrarea se adreseză tuturor celor pasionati şi interesati sa urce spre culmile lor. Fie că vor să traverseze cu automobilul sau bicicleta de munte pe cea mai importanta sosea alpina a tarii, fie parcurgand creasta principala sau nenumaratele trasee spre aceasta dinspre nord si sud, dar in special alpinistilor iubitori de solitudine, de aventura si duritatea escaladelor de iama.
• Ghidul cuprinde intr-o prima parte informatii generale privind: asezarea si delimitarea masivului, relieful, apele, clima, vegetatia, fauna si protejarea muntelui.
• Urmatoarea parte prezinta localitatile si caile de acces, cabanele, refugiile si alte pericolele posibile ca si o scurta caracterizare a alpinismului din Muntii Fagarasului.
• Partea principala a lucrarii contine descrierea traseelor. Acestea Ie-am grupat in trasee de pe versantul Nordic si sudic, urmate de traseul crestei principale vara si iarna, ultimul in cele doua sensuri. Numerotarea lor am facut-o in ordinea descrierii, cele alpine au ca indice (a). Traseele de pe versantul nordic sunt descrise pe zone de la est la vest. Pe langa cele cunoscute am inclus numeroase trasee noi. Fiindca Muntii Fagarasului au o importanta deosebita in practicarea alpinismului de iarna, zapada dandu-le parca o alta dimensiune, numeroase trasee alpine le-am descris in varianta de iarna. In zona centrala, a muchiilor nordice, descrierile sunt insotite de harti de detaliu ca si de numeroase fotografii.