Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

  Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Bora 2 este un cort montan de trei sezoane, primavara, vara, toamna, incadrat de producator la categoria trekking. Cort de doua persoane, spatios, cu o absida suficient de mare pentru bagajele a doua persoane.
  599,00 RON
 • Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

  Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Montana 2 este cort de 2 persoane, pentru drumetie si camping, tip iglu. Dotat cu o singura intrare si un antreu. Se instaleaza foarte usor, material exterior cu impermeabilitate buna, cusaturi lipite, armatura din fibra de sticla - 2 bete, cuie cort din otel, snururi reflectorizante si catarame Duraflex. Confectionat din material RainXpert, care combina confortul termic cu protectia impotriva capriciilor vremii.
  325,00 RON
 • Cort Hannah Fest 3, cort de 3 persoane

  Cort Hannah Fest 3, cort de 3 persoane

  Transport gratuit la acest produs. Cortul Hannah Fest 3 este un cort de 3 persoane recomandat pentru camping, ture montane, trekking. Cort usor, costructie iglu clasic cu o intrare un antreu, armatura din bete Durawrap.
  499,00 RON
 • Cort Pinguin Exel, cort montan de 2 persoane

  Cort Pinguin Exel, cort montan de 2 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Exel este incadrat de catre producator la categoria corturilor montane. Cortul este prevazut cu o intrare si o absida. Structura de sustinere este din bete de fibra de sticla laminata cu diametrul de 8,5 mm, intersectate in 3 puncte. Cortul exterior poate fi folosit si fara cortul interior.
  685,00 RON
 • Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

  Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Exel Duralu este un cort montan de 2 persoane cu structura de sustinere din Duraluminiu. Cortul este prevazut cu o intrare si o absida. Structura de sustinere este din teava de duraluminiu 7001 T6 cu diametrul de 8,5 mm, intersectate in 3 puncte. Cortul exterior poate fi folosit si fara cortul interior.
  869,00 RON
 • Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

  Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Storm 2 este un cort tunel de 2 persoane din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos. La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
  720,00 RON
 • Cort Pinguin Storm 3, cort tunel 3 persoane

  Cort Pinguin Storm 3, cort tunel 3 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul tunel Pinguin Storm 3 este un cort din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos.La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
  830,00 RON
 • Cort Zajo Montana 3, cort de 3 persoane pentru drumetie, camping

  Cort Zajo Montana 3, cort de 3 persoane pentru drumetie, camping

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Montana 3 este cort de 3 persoane, pentru drumetie si camping, tip iglu. Dotat cu o singura intrare si un antreu. Se instaleaza foarte usor, material exterior cu impermeabilitate buna, cusaturi lipite, armatura din fibra de sticla - 2 bete, cuie cort din otel, snururi reflectorizante si catarame Duraflex. Confectionat din material RainXpert, care combina confortul termic cu protectia impotriva capriciilor vremii.
  369,00 RON
 • Cort Hannah Troll 3, cort de 3 persoane

  Cort Hannah Troll 3, cort de 3 persoane

  Cortul Hannah Troll 3 este un cort de 3 persoane pentru camping si drumetii din seria outdoor. Structura de rezistenta din fibra de sticla armata Duravrap Ø 8,5
  445,00 RON
 • Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

  Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

  Cortul Trimm Comet este un cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, trekking, pescuit, tabere, in anotimpurile, primava, vara, toamna.
  529,00 RON
 • Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

  Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

  Trimm Ohio este cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, pescuit, trekking, primavara, vara si toamna.
  619,00 RON
 • Cort Pinguin Bora 3, cort montan 3 persoane

  Cort Pinguin Bora 3, cort montan 3 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Bora 3 este un cort montan de 3 persoane din categoria trekking, de trei sezoane, primavara, vara, toamna. Spatiu generos pentru trei persoane si o apsida incapatoare pentru bagaje.
  669,00 RON
 • Cort Pinguin Scout, cort de 2 persoane

  Cort Pinguin Scout, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Scout este un cort de 2 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, drumetii, excursii, camping, trekking.
  455,00 RON
 • Cort Pinguin Taifun 2, cort camping-trekking 2 persoane

  Cort Pinguin Taifun 2, cort camping-trekking 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Taifun 2 este un cort de 2 - 3 persoane pentru camping, trekking, de constructie inovativa care asigura intinderea materialului fara cute pe calota.Recomandat pentru ture montane usoare, campare, tabere, trekking. Dispune de 2 intrari, 2 apside.
  585,00 RON
 • Cort Pinguin Taifun 3, cort camping-trekking 3 persoane

  Cort Pinguin Taifun 3, cort camping-trekking 3 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Taifun 3 este un cort de 3-4 persoane pentru camping, trekking, de constructie inovativa care asigura intinderea materialului fara cute pe calota.Recomandat pentru ture montane usoare, campare, tabere, trekking. Dispune de 2 intrari, 2 apside (spatii de bagaje.)
  665,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2