Refugii

Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Refugiu Hannah Cote

  Refugiu Hannah Cote

  Refugiul Hannah Cote este o foaie de cort pentru bivuac sau refugiu in caz de vreme nefavorabila.
  285,00 RON
 • Refugiu Trekmates Group Shelter S, 2 persoane

  Refugiu Trekmates Group Shelter S, 2 persoane

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Refugiul Trekmates Group Shelter S, 2 persoane protejeaza de intemperii, retine caldura emaneta de om ceea ce poate evita intrarea in hipotermie. Este fabricat din material impermeabil cu rezistenta mecanica mare. Este prevazut cu doua ferestre din folie de plastic si cu un tub de ventilatie pe care nu intra vantul.
  195,00 RON
 • Refugiu Trekmates Group Shelter M, 4 persoane

  Refugiu Trekmates Group Shelter M, 4 persoane

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Refugiul Trekmates Group Shelter M, 4 persoane protejeaza de intemperii, retine caldura emeneta de om ceea ce poate evita intrarea in hipotermie. Este fabricat din material impermeabil cu rezistenta mecanica mare. Este prevazut cu doua ferestre din folie de plastic si cu un tub de ventilatie pe care nu intra vantul.
  235,00 RON
 • Trimm Trace refugiu, adapost, foaie de cort

  Refugiu, adapost, foaie de cort, prelata Trimm Trace

  Trimm Trace este un refugiu, adapost din foaie de cort, prelate cu rezistenta la apa de 3000 mm coloana de apa / 24 ore, cu cusaturi lipite. Este recomandat ca solutie de urgenta pentru ture montane, drumetii, pescuit, ciclism, ture de caiac, camping. Nu ofera comfortul si siguranta unui cort, dar la nevoie ofera adapost temporar pentru 2 – 3 persoane.
  199,00 RON
 • Refugiu Trekmates Group Shelter L, 8 persoane

  Refugiu Trekmates Group Shelter L, 8 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Refugiul Trekmates Group Shelter L, 8 persoane protejeaza de intemperii, retine caldura emeneta de om ceea ce poate evita intrarea in hipotermie. Este fabricat din material impermeabil cu rezistenta mecanica mare. Este prevazut cu doua ferestre din folie de plastic si cu un tub de ventilatie pe care nu intra vantul.
  333,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină