Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Cort de familie Pinguin Base Camp, cort de 4 persoane

  Cort de familie Pinguin Base Camp, cort de 4 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul de familie Pinguin Base Camp este un cort pentru 4 personae fabricat dupa forma corturilor montane, alpine.Este conceput pentru campare in zona montana, sa reziste la vant si ploaie de intensitate mare. Structura de sustinere din 4 arce din bete de fibra de sticla laminate, intersectate in 6 puncte si forma de dom, face ca cortul sa reziste la vant si ploaie de intensitate mare chiar si pe perioada indelungata.
  1.929,00 RON
 • Cort de familie Pinguin Interval 6

  Cort de familie Pinguin Interval 6

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul de familie Pinguin Interval 6 este un cort suficient de spatios si confortabil pentru a sigura camparea fara probleme unei familii sau a unul grup de 6 - 7 persoane, chiar pe o perioada mai lunga. Dormitorul cu dimensiunea de 350 x 215 cm., living roomul cu dimensiunea de 350 x 265 cm. si inaltime interioara de 195 cm. asigura asta.
  2.379,00 RON
 • Cort de familie Pinguin Interval 4

  Cort de familie Pinguin Interval 4

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Interval 4 este un cort de familie comfortabil, recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi si ca marchiza. Cort spatios cu 2 variante pentru intrare si patru ferestre.intrarea laterala se poate inchide si cu plasa de tantari.
  2.130,00 RON
 • Cort Pinguin Campus 4, cort de familie

  Cort Pinguin Campus 4, cort de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Campus 4 este un cort versatil care se recomanda pentru campare, de la litoral la mute cu inaltimea de 2000 – 2500 m. in anotimpurile, primavara, vara, toamna. Spatiul de dormit cu dimensiunea de 250 x 220 cm. este suficient pentru patru persoane. Antreul este si el foarte spatios, ofera spatiu suficient pentru bagajele a patru persoane.
  1.259,00 RON
 • Cort Pinguin Campus 5, cort de familie

  Cort Pinguin Campus 5, cort de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Campus 5 este un cort de familie pentru 5 persoane, cu spatiu de dormit si antreu spatios, utilizabil primavara, vara, toamna de la litoral la munte cu inaltimea de 2000 – 2500 m. in anotimpurile, primavara, vara, toamna. Spatiul de dormit cu dimensiunea de 280 x 230 cm. este suficient pentru cinci persoane. Antreul foarte spatios, ofera spatiu suficient pentru bagajele a cinci persoane
  1.675,00 RON
 • Cort Pinguin Omega 4, cort de familie

  Cort Pinguin Omega 4, cort de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Omega 4 este un cort confortabil de familie, cu dormitor incapator pentru 4 - 5 persoane. Ideal pentru campare indelungata. Dotat cu antreu spatios, doua intrari ce asigura campare placuta si in conditii de ploaie.
  1.820,00 RON
 • Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cortul Pinguin Omega 6 este un cort de familie foarte spatios. Are doua dormitoare si un antreu spatios. Constructia cortului este asemanatoare cu cea corturilor alpine. Aceasta asigura rezistenta sporita la vant si ploaie, calitati obligatorii in caz de campare la munte
  2.255,00 RON
 • Cort Pinguin Nimbus 3, cort camping de familie

  Cort Pinguin Nimbus 3, cort camping de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Nimbus 3 este un cort camping de familie confortabil, recomandat pentru 3 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza. Patru bete din fibra de sticla intersectate in 5 puncte, asigura stabilitatea si rezistenta la vant a cortului.
  1.915,00 RON
 • Cort Pinguin Nimbus 4, cort camping de familie

  Cort Pinguin Nimbus 4, cort camping de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Nimbus 4 este un cort de familie confortabil, recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza. Patru bete din fibra de sticla intersectate in 5 puncte, asigura stabilitatea si rezistenta la vant a cortului.
  2.110,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină