Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cortul Pinguin Omega 6 este un cort de familie foarte spatios. Are doua dormitoare si un antreu spatios. Constructia cortului este asemanatoare cu cea corturilor alpine. Aceasta asigura rezistenta sporita la vant si ploaie, calitati obligatorii in caz de campare la munte
  2.255,00 RON
 • Cort Pinguin Nimbus 4, cort camping de familie

  Cort Pinguin Nimbus 4, cort camping de familie

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Nimbus 4 este un cort de familie confortabil, recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza. Patru bete din fibra de sticla intersectate in 5 puncte, asigura stabilitatea si rezistenta la vant a cortului.
  2.110,00 RON
 • Cort de familie Pinguin Interval 6

  Cort de familie Pinguin Interval 6

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul de familie Pinguin Interval 6 este un cort suficient de spatios si confortabil pentru a sigura camparea fara probleme unei familii sau a unul grup de 6 - 7 persoane, chiar pe o perioada mai lunga. Dormitorul cu dimensiunea de 350 x 215 cm., living roomul cu dimensiunea de 350 x 265 cm. si inaltime interioara de 195 cm. asigura asta.
  2.379,00 RON
 • Cort de familie Pinguin Interval 4

  Cort de familie Pinguin Interval 4

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Interval 4 este un cort de familie comfortabil, recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi si ca marchiza. Cort spatios cu 2 variante pentru intrare si patru ferestre.intrarea laterala se poate inchide si cu plasa de tantari.
  2.130,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină