detergent

Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Basewash detergent pentru spalat imbracaminte de corp si ciorapi din materiale sintetice. Spala fara a deteriora materialele, sporeste capacitatea de absorbtie si pe cea de uscare. Basewash are o actiune blanda care elimina murdaria si revitalizeaza proprietatile de absorbtie ale primelor straturi de imbracaminte
  25,00 RON
 • Solutie, detergent Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tech Wash, detergent lichid pentru spalarea echipamentului tehnic, impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor. Solutie fara detergenti, usor de folosit, pentru imbracaminte, corturi, rucsacuri. Actiunea blanda a solutiei indeparteaza murdaria si ajuta la mentinerea impermeabilitatii.
  25,00 RON
 • Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L pentru spalarea echipamentului impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor.
  55,00 RON
 • Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie Nikwax Sandal wash, pentru curatat sandale. Curata, dezodorizeaza si dezinfecteaza. Recomandat pentru sandale si branturi din materiale naturale sau sintetice. Nu se recomanda pentru incaltaminte impermeabila.Recomandata pentru incaltaminte Crocs, Birkenstock, Keen si Teva.
  20,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină