Echipament alpinism

Echipament pentru alpinism de iarna si vara, pioleti, coltari, sonde avalansa, bete telescopice, casti, carabiniere, corzi, ochelari de soare, hamuri, espadrile, bocanci, imbracaminte
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Coltari Grivel 2F, coltari tehnici

  Coltari Grivel 2F, coltari tehnici

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel 2 F sunt coltari tehnici model mai vechi. Sunt fabricati din aliaj de otel Chrom Molybden. Sunt coltari cu 12 colti si legatura semi mecanica ( NM ) Sunt recomandati pentru ture pe ghetari, catarare pe pereti de gheata, traversare de creste cu gheata si stanca. Sunt compatibili cu bocanci cu talpa semirigida si rigida cu rama la calcai pentru sprijin la clapeta de plastic. Se regleaza de la bocanci marimea 36 la 47.
  400,00 RON
 • Coltari Grivel Rambo second hand

  Coltari Grivel Rambo second hand

  Coltari Grivel Rambo model vechi, folositi. Uzura nu este accentuata, permite folosirea coltarilor in maxima siguranta. Legaturi Crampo Matic, mecanic, cu toate elementele si reperele functionale. Nu are Antibott, dispersor de zapada.Sunt coltari tehnici, recomandati pentru catarare in pereti de gheata, catarare mixta, gheata-stanca, dry tooling. Necesita bocanci cu talpa rigida si rama fata-spate pentru legaturi mecanice COM.
  450,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină