Bete schi de tura

Betele pentru schi de tura sunt bete telescopice din 2-3 segmente sau bete dintr-o singura bucata. Bete pentru schi alpinism dintr-o singura bucata
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele Masters Sherpa XT sunt bete telescopice pentru trekking din trei segmente din categoria Extreme Trekking cu incarcatura grea. Sistem de blocare cu dublu con, care rezita la o presiune de pana la 107 kg. Reperele sistemului de blocare sunt din materiale dezvoltate de catre firma Du Pont, testate sa functioneze si la – 50 grade C. Varful batului este din aliajul numit Carbide, ( Fe3 C ) un aliaj usor, foarte dur si foarte rezistent la abraziune, nu se toceste. Chinga de la maner este cu ajustare automata si este imbracata in plasa 3D mesh, pentru confort si transfer de transpiratie.
  299,00 RON
 • Bete telescopice Masters Winter Tour

  Bete telescopice Masters Winter Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Winter Tour sunt bete telescopice din doua segmente, sunt recomandate pentru schi de tura si trekking, ajustare cu sistem Clamper. Sistemul Clamper este manevrabil si cu masusa pe mana. Betele din doua segmente sunt mai rezistente in comparatie cu betele din 3 sau 4 segmente deoarece au mai putine puncte de imbinare considerate critice.
  189,00 RON
 • Bete schi de tura Masters Ski Touring 135

  Bete schi de tura Masters Ski Touring 135

  Betele pentru schi de tura Masters Ski Touring sunt bete dintr-o bucata, fabricate special pentru schi de tura si schi alpinism. Materialul este un aliaj de Aluminiu folosit in industria aeronautica, ALU 7075. Lungime 135 cm. Greutate 210 g / bat.
  225,00 RON
 • Bete schi tura si schi fond Masters Touring 135

  Bete schi tura si schi fond Masters Touring 135

  Betele pentru schi de tura si schi fond Masters Touring sunt bete dintr-o bucata, fabricate special pentru schi de tura si schi fond. Materialul este un aliaj de Aluminiu folosit in industria aeronautica, ALU 5083. Lungime 135 cm. Greutate 200 g / bat.
  135,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină