Accesorii piei foca

Accesorii piei de foca, sistem fixare fata, sistem fixare spate, adeziv piei de foca, folie protectie adeziv piei foca, spray piei de foca, ceara piei de foca, sac transport piei foca.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Ceara pentru piei de foca Kohla 1650 V

  Ceara pentru piei de foca Kohla 1650 V

  Ceara pentru piele de foca imbunatateste capacitatea de alunecare a pieilor de foca. Impiedica incarcarea pieilor cu zapada atunci cand temperatura creste si zapada se moaie. Lubrefiaza firele de par ale pieilor din Mohair, astfel creste fiabilitatea lor. Pentru obtinerea penetrarii optime a cerii printre firele pieii de foca, se recomanda aplicarea ( frecarea ) in ambele sensuri. Nu afecteaza capacitatea de catarare a pieilor.
  29,00 RON
 • Sistem prindere fata piei de foca Kohla Cobra 90 mm 1640-3V

  Sistem prindere fata piei de foca Kohla Cobra 90 mm 1640-3V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de prindere pentru partea din fata a pieilor de foca Kohla Cobra 90 mm se fixseaza de pieile de foca prin rasfrangerea pieii pe dupa tija metalica transversala. Partea de plastic se ataseaza la schiu. Este un element de fixare simplu, usor si stabil.
  32,00 RON
 • Sistem prindere fata piei de foca Kohla Cobra 60 mm 1640-2V

  Sistem prindere fata piei de foca Kohla Cobra 60 mm 1640-2V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Sistemul de prindere pentru partea din fata a pieilor de foca Kohla Cobra 60 mm se fixseaza de pieile de foca prin rasfrangerea pieii pe dupa tija metalica transversala. Partea de plastic se ataseaza la schiu. Este un element de fixare simplu, usor si stabil.
  32,00 RON
 • Prindere spate piei de foca Kohla K-Clip 1641-3V

  Prindere spate piei de foca Kohla K-Clip 1641-3V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei Sistemul de prindere spate piei de foca Kohla K-Clip este un carlig de plastic care se racordeaza la partea din spate a schiurilor. Carligul are nisa de trecere pentru chinga elastica, Elastic Strap.
  28,00 RON
 • Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Folia de transfer cu adeziv, Glue Transfer Tape, lipici pentru piei de foca este recomandata pentru repararea, remedierea sau inlocuirea adezivului, lipiciului de pe pieile de foca. Folia are latimea de 15 cm, 14 cm adeziv si se vinde la metru liniar functie de lungimea pieilor de foca sau nevoia clientului. Se aplica cu fier de calcat reglat la temperatura pentru bumbac sau lana, functie de temperatura ambientala. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei.
  35,00 RON
 • Sistem fixare fata piei de foca, Black Diamond Tip Loops

  Sistem fixare fata piei de foca, Black Diamond Tip Loops

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Sistemul de fixare fata pentru piei de foca, Black Diamond Tip Loops sunt concepute pentru piei de foca late, utilizate la schiuri late si Splitboard. Posibilitatea reglajului in latime este marele avantaj al acestui sistem inovator. Se pot regla in latime de la 85 la 105 mm. Marja de reglaj de 20 mm acopera o mare varietate de schiuri. Textul acestui produs este proprietate a S.C.OUTDOOR CONCEPT RO SRL. Folosirea lui nu este permisa fara acordul nostru scris.
  150,00 RON
 • Sistem fixare spate piei foca, Black Diamond STS Kit

  Sistem fixare spate piei foca, Black Diamond STS Kit

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de fixare spate pentru piei de foca, Black Diamond STS Kit este format din: doua bacuri metalice pentru fixarea capatului de la intinzator. Intinzator din plastic prevazut cu 10 orificii de ajustare in lungime la intervale de 1 cm. Carlig metalic, clips, pentru fixare la coada schiului si trei nituri pentru asamblarea bacurilor.

  Preţ normal: 100,00 RON

  89,00 RON

 • Adeziv ,lipici pentru piei de foca Black Diamond Gold Label, tub 82 ml.

  Adeziv ,lipici pentru piei de foca Black Diamond Gold Label, tub 82 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Adezivul, lipiciul pentru piei de foca Black Diamond Gold Label se livreaza in tub care contine 82 ml. Putin peste media altor marci cu continut de 75 ml adeziv. In acest fel adezivul este suficient si pentru focile cu latime mare. Adezivul Black Diamond Gold Label este compatibil cu marcile europene, nu necesita inlaturarea totala a adezivului existent pe foci in cazul reparatiilor. Ambalajul sub forma de tub are avantajul ca, dupa golire partiala nu ramane aer in contact cu adezivul. Adezivul in contact cu aerul se intareste si se compromite.
  79,00 RON
 • Contour, prindere spate piei de foca Tail Hook set

  Contour, prindere spate piei de foca Tail Hook set

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, prindere spate piei de foca Tail Hook set, sub forma de carlig. Este cea mai simpla solutie pentru fixarea pieilor de foca la coada schiului. Compatibil cu piei de foca classice drepte, carv classic si carv accentuat. Se compune din, carlig si nituri.
  29,00 RON
 • Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75

  Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca, top fix 75 / 75

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75 mm latime. Este recomandata utilizarea in combinatie cu sistemul de fixare spate cu carlig fix, fara posibilitate de ajustare. Acest sistem, intinzator, permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura. Legaturile de tura permit asezarea schiului cu talpa in sus. Se degaja intinzatorul de cauciuc de varful schiului dupa care se degaja foca de talpa schiului. Dupa aceasta schiul se reaseaza in pozitie normala.
  65,00 RON
 • Set prindere spate piei de foca, Kohla Multiclipsystem 1641-4V

  Set prindere spate piei de foca, Kohla Multiclipsystem 1641-4V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Kohla Multiclipsystem este un kit care serveste la fixarea pieilor de foca la schiuri, in partea din spate. Contine sistem de fixare pentru schiuri cu terminatie dreapta, schiuri clasice si schiuri cu terminatie semirotunda, cu latime mare, schiuri free ride, schiuri free style.
  85,00 RON
 • Contour, folie, plasa protectie piei de foca extra late 14 cm

  Contour, folie, plasa protectie piei de foca extra late 14 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, folia, plasa de protectie 14 cm este recomandata pentru pieile de foca extra late si pieile de foca pentru Splitboard. Este fabricata din material care nu adera la adezivul pieilor de foca, pentru evitarea transferului de adeziv de pe piei. Fiind din plasa este foarte usoara si suprafata de contact cu adezivul este mica.
  35,00 RON
 • Sistem prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V

  Sistem prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Sistemul de prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V este un intinzator din cauciuc, recomandat cu sistem de prindere la spate cu carlig, fara posibilitate de ajustare. Se racordeaza la piele de foca cu latimea maxima de 80 mm in partea din fata si schiuri cu latimea minima de 70 mm in fata. Acest sistem, intinzator permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura.
  59,00 RON
 • Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Contour este o marca care imediat dupa aparitia pe piata s-a remarcat prin performantele obtinute in competitii de schi alpinism si schi de tura. Pieile si adezivul Contour sunt preferate de sportivi de top. Ambalaj sub forma de tub 75 ml. Ambalajul sub forma de tub are avantajul ca, dupa golire partiala nu ramane aer in contact cu adezivul. Adezivul in contact cu aerul se intareste si se compromite.
  73,00 RON
 • Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru adezivul pieilor de foca.
  15,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2