carabiniere,bucle

Carabiniere, bucle alpinism, alpinism utilitar, salvamont, speologie, catarare indoor si outdoor, schi alpinism, expeditii, ture montane, parc aventura
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac magneziu Atta Climb

  Sac magneziu Atta Climb

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac magneziu Atta Climb, pentru catarare indoor si outdoor din material rezistent la abraziune si sfasiere.
  45,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgate

  Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgate

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgateeste o carabiniera din Duraluminiu Anodizat. Clapeta de inchidere este asigurata cu piulita filetata. Recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  52,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Bent, cu clapa curba este o carabiniera clasica, usoara, de dimensiune optima. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala. Varful carabinierei are design special pentru evitarea blocarii.
  44,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Taxe transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Straihgt este o carabiniera cu clapa dreapta, clasica, usoara, de dimensiune optima, recomandata pentru alpinism si escalada. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala.
  46,00 RON
 • Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Bucla echipata, bucla express cu carabiniere din Duraluminiu Anodizat. Este recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  82,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock

  Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock este o carabiniera cu siguranta cu autoblocare. Este o carabiniera de dimensiune medie: inaltime maxima interioara 75 mm., latime maxima interioara 42 mm., deschidere clapa 22 mm.

  Preţ normal: 144,00 RON

  122,00 RON

 • Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock

  Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock este o carabiniera cu siguranta cu autoblocare. Este o carabiniera de dimensiune mare: inaltime maxima interioara 92 mm., latime maxima interioara 50 mm., deschidere clapa 25 mm.
  135,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond GridLock cu siguranta ( cu filet )

  Carabiniera Black Diamond GridLock cu siguranta, cu filet

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera GridLock cu siguranta,cu filet de la Black Diamond are un design revolutionar si un sistem de blocare a clapetei care nu permite deschiderea ei accidentala. Designul specific filajului face ca aceasta carabiniera sa poata fi folosita cu usurinta si sa nu se rasuceasca in centura de siguranta.
  92,00 RON
 • Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 12 cm

  Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 12 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Bucla echipata, bucla express Black Diamond cu carabiniere din Duraluminiu Anodizat. Este recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, expeditie.
  80,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Airlock Screwgate

  Carabiniera Black Diamond Airlock Screwgate

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Airlock Screwgate este o carabiniera cu siguranta din Duraluminiu Anodizat. Recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  50,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Light D

  Carabiniera Black Diamond Light D

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Light D este o carabiniera cu lapa dreapta, clasica, usoara, de dimensiune optima, recomandata pentru alpinism si escalada. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala
  40,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină