coarda,cordelina,snur

Coarda, cordelina, snur pentru alpinism, alpinism utilitar, speologie, ture montane, expeditii, parc aventura, schi alpinism, cordelina bannere, asigurare materiale
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Atta Wall, rucsac pentru coarda, este suficient de incapator pentru transportul corzii, a hamului, carabinierelor la sala de catarat sau la perete.
  89,00 RON
 • Snur Gordius 4 mm PP alb

  Snur Gordius 4 mm PP alb

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Snurul Gordius 4 mm PP se poate utiliza la: uscatul rufelor in camping, tabere, refugii, in curtea proprie, la bannere de dimensiuni mai mici. Fixarea ancorarea ocazionala a corturilor, prelatelor refugii, paravanelor. Material: Polipropilena. Pretul se refera la 1 ml de snur.
  0,75 RON
 • Snur elastic Aura 3,5 mm

  Snur elastic Aura 3,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul elastic Aura 3,5 mm este un elastic rotund de calitate buna, durabil, fabricat din cauciuc natural si Poliester texturat. Este elasticul cu diametrul perfect pentru Clipul Alpin de la Duraflex, accesoriu utilizat la fixarea betelor de tura si a pioletului de rucsac. Datorita puterii de compresie remarcabil, este solutia optima pentru fixarea de rucsac a diferitelor piese de echipament sau imbracaminte.
  3,00 RON
 • Cordelina Zilmont 4 mm

  Cordelina Zilmont 4 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina Zilmont 4 mm este fabricata din fir de Poliamida si corespunde normei EN 564, certificare CE 1050. Rezistenta la rupere: 4,5 kN. Greutate / ml: 9,8 g. Diametru: 4 mm. Pretul se refera la 1 ml de cordelina.
  1,75 RON
 • Cordelina Zilmont 3 mm

  Cordelina Zilmont 3 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina Zilmont 3 mm este fabricata din fir de Poliamida si corespunde normei EN 564, certificare CE 1050. Rezistenta la rupere: 2,5 kN. Greutate / ml: 5,5 g. Diametru: 3 mm. Pretul se refera la 1 ml de cordelina.
  1,10 RON
 • Snur Lanex Energy 3 mm

  Snur Lanex Energy 3 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul Lanex Energy 3 mm este rezistent la umezeala, stabil la radiatiile UV. Se poate utiliza outdoor timp indelungat. -Diametru: 3 mm -Rezistenta la rupere: 1,5 kN -Greutate: 0,2 kg / 100 ml -Material: PPM Pretul se refera la 1 ml.
  1,00 RON
 • Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 este usoara, rezistenta la abraziune si durabila, long life . Innodare/deznodare, manevrare, usoara. Corespunde cerintelor EN 892 CE1015 - UIAA. Pretul se refera la 1 ml de coarda.
  7,70 RON
 • Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Coarda statica Zilmont Profistatic de 10,5 mm, pentru alpinism, lucru la inaltime, speologie, canyoning, alpinism utilitar. Coarda compacta cu manta rezistenta la uzura, se poate innoda/deznoda foarte usor. Pretul se refera la 1 ml de coarda
  6,90 RON
 • Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru.
  1,50 RON
 • Cordelina pentru Bannere Gordius PP 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius PP 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius cu diametrul de 6 mm crosetata din Polipropilena.
  1,00 RON
 • Tendon, cordelina alpinism 6 mm

  Tendon, cordelina alpinism 6 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina pentru alpinism Tendon 6 mm este fabricata din fire de Poliamida. Se poate folosi indoor sau outdoor in diverse scopuri cu conditia ca solicitarea sa fie doar statica. Nu are teste de rezistent la solicitari dinamice, doar statice. Nu se foloseste in loc de coarda de alpinism. Este rezistenta la abraziune, placuta la atingere.
  3,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină