Protectie ploaie

Activitatile outdoor pot fi placute si in conditii de ploaie abundenta daca sunteti echipati cu cele necesare sa va protejeze de ploaie.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Pelerina de ploaie, Poncho Trekmates Pak

  Pelerina de ploaie tip Poncho Trekmates Pak

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Pelerina de ploaie tip Poncho Trekmates Pak este usoara, se impacheteaza in sac de transport mic. Este compatibila cu rucsac mediu. La piep are buzunar pentru harta sau alte obiecte nu prea voluminoase. La baza este larga sa nu impiedice mersul in teren accidentat. Lateral are doua orificii pentru maini.
  125,00 RON
 • Pelerina ploaie copii tip Poncho Trekmates Junior

  Pelerina ploaie copii tip Poncho Trekmates Junior

  Pelerina de ploaie pentru copii tip Poncho Trekmates Junior este foarte utila la diverse evenimente in aer liber, concerte, reuniuni, tabere, camping, drumetii, excursii, trekking. Asigura protectie eficienta la vant, ploaie, lapovita. Are greutate mica, se impacheteaza la volum mic, are cusaturi termosudate, gluga reglabila cu snur elastic.
  95,00 RON
 • Pelerina de ploaie tip Poncho Trekmates Basic

  Pelerina de ploaie tip Poncho Trekmates Basic

  Pelerina de ploaie tip Poncho Trekmates Basic este o alternativa versatila la o jacheta rezistenta la ploaie. Poncho Trekmates Basic se impacheteaza in sac de transport mic, ocupa spatiu mic in rucsac sau geanta de bagaje. Pe perioada utilizarii se poate pune peste un rucsac mic-mediu
  95,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină