Jachete

Jachete sport, jachete munte, jachete schi, jachete expeditie, jachete alpinism, jachete schi alpinism, jachete de iarna, jachete de vara, jacheta excursie, jacheta drumetii., jacheta bicicleta
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Jacheta Montane Minimus Man

  Jacheta Montane Minimus Man

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Jacheta Montane Minimus este fabricata din material: PERTEX Shield + Microrip cu impregnaj microporos si tratament DWR ( Durable Water Repellency ) Rezistenta la apa: minimum 20.000 mm. col. de apa Respirabilitate: minimum MVTR 25.000 g/mp./25 ore Fabricantul recomanda spalarea cu apa la temp. de 40 grade C, utilizand detergentul Nikwax Tech Wash In caz de utilizare intensiva, se recomanda refacerea capacitatii DWR la intervale de cate 6 luni cu Nikwax TX Direct.
  609,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite are gluga nedetasabila. Este o jacheta foarte usoara, rezistenta la apa. Model realizat fara compromisuri privind calitatea si functionalitatea.
  1.129,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro este conceputa pentru utilizare in toate anotimpurile. Este fabricata din materiale foarte bune, de ultima generatie. Termoizolatia este asigurata de puf de gasca cu putere de expandarede 750 + Cuin, cu un raport de 90 % puf extrafin si 10 % pana marunta.
  700,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos este fabricata pentru activitati outdoor la mare altitudine si pentru activitati la temperaturi foarte scazute.La fabricarea ei se foloseste PERTEX Quantum Y Yarn pentru partea exterioara. Acest material este tratat sa reziste la umezeala. Este o tesatura foarte deasa care pastreaza aerul cald in interiorul jachetei.
  1.289,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica )

  Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica )

  Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica ) este calduroasa, rezistenta la capriciile vremii, conceputa pentru utilizare in regiuni alpine sau polare. Confectionata din PERTEX® Endurance cu umplutura combinata din puf de gasca de inalta calitate, si PRIMALOFT® SILVER ECO.
  1.619,00 RON
 • Inov-8 Race Elite 275, jacheta softshell

  Inov-8 Race Elite 275, jacheta softshell

  Inov-8 Race Elite 275 este o jacheta din Softshell cu o greutate foarte mica, 275 g la marimea M Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  499,00 RON
 • Jacheta Pinguin Laser

  Jacheta Pinguin Laser

  Jacheta Pinguin Laser este jacheta tehnica, fabricata din material Gelanots XP cu rezistenta la apa si respirabilitate considerabila.
  715,00 RON
 • Jacheta Pinguin Parker ACD

  Jacheta Pinguin Parker ACD

  Jacheta Pinguin Parker ACD este tehnica, comoda, fabricata din material cu membrana ACD. Materialul are caracteristici excelente de respirabilitate si rezistenta la apa.
  789,00 RON
 • Jacheta Pinguin Alpin ACD

  Jacheta Pinguin Alpin ACD

  Jacheta Pinguin Alpin ACD este tehnica, comoda, fabricata din material cu membrana ACD. Materialul are caracteristici excelente de respirabilitate si rezistenta la apa.
  769,00 RON
 • Jacheta Montane Prism Man

  Jacheta Montane Prism Man

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Jacheta cu gluga nedetasabila, foarte usoara, rezistenta la vant si ploaie moderata, ninsoare. Imbracaminte pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig. Jacheta are ca izolator termic, PrimaLoft 40 gr. Un izolator foarte performant, nu se compromite total nici in caz ca, se uda.
  459,00 RON
 • Jacheta Montane Prism Woman

  Jacheta Montane Prism Woman

  Jacheta Montane Prism Woman este pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig.
  459,00 RON
 • Jacheta Montane Lite Speed Woman

  Jacheta Montane Lite Speed Woman

  Montane Lite Speed Woman este o jacheta tehnica, versatila, multisport, pentru femei. Deosebit de usoara, 150 gr. la marimea M. Se aduce la comanda.
  375,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2