Jachete

Jachete sport, jachete munte, jachete schi, jachete expeditie, jachete alpinism, jachete schi alpinism, jachete de iarna, jachete de vara, jacheta excursie, jacheta drumetii., jacheta bicicleta
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Jacheta Montane Minimus Man

  Jacheta Montane Minimus Man

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Jacheta Montane Minimus este fabricata din material: PERTEX Shield + Microrip cu impregnaj microporos si tratament DWR ( Durable Water Repellency ) Rezistenta la apa: minimum 20.000 mm. col. de apa Respirabilitate: minimum MVTR 25.000 g/mp./25 ore Fabricantul recomanda spalarea cu apa la temp. de 40 grade C, utilizand detergentul Nikwax Tech Wash In caz de utilizare intensiva, se recomanda refacerea capacitatii DWR la intervale de cate 6 luni cu Nikwax TX Direct.
  609,00 RON
 • Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell L

  Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell L

  Transport gratuit. Marime L. Culoare Bordeaux. Consultati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell M

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell M

  Transport gratuit. Marime M. Culoare Bordeaux. Consultati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell S

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell S

  Transport gratuit. Disponibil pe marimea S, culoare Bordeaux, consultati tabelul de marimi Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell XS

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell XS

  Acest produs beneficiaza de transport gratuit. Marime XS, culoare Bordeux. Consultati tabelul de marimi ! Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite are gluga nedetasabila. Este o jacheta foarte usoara, rezistenta la apa. Model realizat fara compromisuri privind calitatea si functionalitatea.
  1.129,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro este conceputa pentru utilizare in toate anotimpurile. Este fabricata din materiale foarte bune, de ultima generatie. Termoizolatia este asigurata de puf de gasca cu putere de expandarede 750 + Cuin, cu un raport de 90 % puf extrafin si 10 % pana marunta.
  700,00 RON
 • Jacheta Pinguin Laser

  Jacheta Pinguin Laser

  Jacheta Pinguin Laser este jacheta tehnica, fabricata din material Gelanots XP cu rezistenta la apa si respirabilitate considerabila.
  715,00 RON
 • Jacheta Pinguin Parker ACD

  Jacheta Pinguin Parker ACD

  Jacheta Pinguin Parker ACD este tehnica, comoda, fabricata din material cu membrana ACD. Materialul are caracteristici excelente de respirabilitate si rezistenta la apa.
  789,00 RON
 • Jacheta Pinguin Alpin ACD

  Jacheta Pinguin Alpin ACD

  Jacheta Pinguin Alpin ACD este tehnica, comoda, fabricata din material cu membrana ACD. Materialul are caracteristici excelente de respirabilitate si rezistenta la apa.
  769,00 RON
 • Jacheta Montane Prism Man

  Jacheta Montane Prism Man

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Jacheta cu gluga nedetasabila, foarte usoara, rezistenta la vant si ploaie moderata, ninsoare. Imbracaminte pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig. Jacheta are ca izolator termic, PrimaLoft 40 gr. Un izolator foarte performant, nu se compromite total nici in caz ca, se uda.
  459,00 RON
 • Jacheta Montane Prism Woman

  Jacheta Montane Prism Woman

  Jacheta Montane Prism Woman este pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig.
  459,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2