ochelari de ghetar, expeditie

Ochelari speciali pentru ture pe ghetari si expeditii, alpine, montane, la mare altitudine, expeditii polare, arctice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Ochelari de ghetar Julbo Drus Spectron 4

  Ochelari de ghetar Julbo Drus Spectron 4

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii de ghetar Julbo Drus Spectron 4 sunt o piesa iconica in categoria ochelarilor de ghetar si a ochelarilor de soare pentru munte. Ochelari usori 30 g, lentile usoare si rezistente la socuri. Bratele curbate si ajustabile dupa ureche, asigura asezare optima. Protectiile laterale si cel de la nas asigura protectia ochilor in conditii de lumina solara puternica si la viscol considerabil.
  249,00 RON
 • Ochelari de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3

  Ochelari de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3

  Taxa livrare 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3 sunt ochelari clasici pentru ture montane, alpine, ture pe ghetari, schi de tura. Ochelari usori cu lentile usoare si rezistente la socuri. Bratelele curbate si ajustabile dupa ureche, asigura asezare optima. Protectiile laterale asigura protectia ochilor in conditii de lumina solara puternica si la viscol considerabil.
  119,00 RON
 • Ochelari Julbo Vermont Clasic

  Ochelari Julbo Vermont Clasic

  Transport gratuit. Ochelarii Julbo Vermont Clasic sunt ochelari de ghetar, pentru ture montane la mare altitudine, pentru expeditii in zone cu multa zapada si radiatii solare excesive. Ochelarii Julbo Vermont au fost relansati pe piata cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la infiintarea marcii Julbo. Lentilele sunt din sticla minerala foarte rezistenta la abraziune si spargere. Sunt lentile polarizate cu optica Spectron 3.
  435,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină