ochelari sport - soare

Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Ochelari sport - soare Goggle T 417-3, pentru iarna

  Ochelari sport - soare Goggle T 417-3, pentru iarna

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ochelari sport - soare Goggle T 417-3 pentru iarna. Protectie burete imprejur, impotriva vantului, luminii (detasabil). Forma lentilelor asigura un unghi vizual larg si protectie ridicata asupra ochilor. Sistem de schimbare rapida a lentilelor.
  195,00 RON
 • Ochelari sport-soare Goggle Cross Country 634-3 R

  Ochelari sport-soare Goggle Cross Country 634-3 R

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ochelarii sport-soare Google Cross Country 634-3 R sunt recomandati pentru bicicleta, alergare, schi de tura, schi fond, drumetie, ture montane, alte activitati outdoor. Sunt prevazuti cu optical rim, rama pentru lentile cu dioptri. Se recomanda utilizarea in conditii de lumina medie pe timp de vara si iarna. Forma anatomica a ramei si a lentilelor asigura camp vizual mare si protectie buna ochilor. Lentilele sunt tratate contra aburirii. Rama este prevazuta cu protectie detasabila din spuma termoformata, impotriva vantului si a zapezii viscolite. Razele solare nu patrund pe langa rama.
  160,00 RON
 • Ochelari sport-soare Goggle Cross Country 634-4

  Ochelari sport-soare Goggle Cross Country 634-4

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ochelarii sport-soare Google Cross Country 634-4 sunt recomandati pentru bicicleta, alergare, schi de tura, schi fond, drumetie, ture montane, alte activitati outdoor. Se recomanda utilizarea in conditii de lumina medie pe timp de vara si iarna. Forma anatomica a ramei si a lentilelor asigura camp vizual mare si protectie buna ochilor.
  160,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2