Imbracaminte alergare

Imbracaminte alergare Inov 8, Imbracaminte alergare Montane. Imbracaminte alergare profesionala de primavara, de vara, de toamna, de iarna
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Pantaloni Montane ATOMIC, pantaloni pentru alergare

  Pantaloni Montane ATOMIC, pantaloni pentru alergare

  Pantalonul Montane Atomic este un pantalon ultrausor, impachetat are dimensiunea unei portocale. Recomandat pentru, mountain running, mountain biking, ture cu bicicleta, adventure race.
  330,00 RON
 • Pantaloni alergare Inov-8 Race Elite 195 3QTR

  Pantaloni alergare Inov-8 Race Elite 195

  Pantalonii de alergare Inov-8 Race Elite 195 sunt pantaloni 3 / 4 pentru barbati. Sunt recomandati pentru utilizare in toate anotimpurile. Sunt prevazuti cu 3 buzunare in partea din spate, 1 buzunar cu fermoar si 2 buzunare fara inchidere. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  275,00 RON
 • Inov-8 Race Elite Softshell Pro FZ, jacheta alergare

  Inov-8 Race Elite Softshell Pro FZ, jacheta alergare

  Inov-8 Race Elite Softshell Pro FZ este o jacheta de alergare fabricata din Softshell de ultima generatie. Este material din fibre foarte fine, si durabile, care ofera confort apreciabil pe toata durata vietii produsului. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5-6 zile lucratoare.
  559,00 RON
 • Inov-8 Base Elite Brief

  Inov-8 Base Elite Brief

  Inov-8 Base Elite Brief este fabricat din material foarte comfortabil, elastic in 4 directii. Elimina transpiratia foarte eficient, se usca repede, fast dry. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5-6 zile lucratoare
  115,00 RON
 • Inov-8 Race Ultra Race pant, pantaloni de alergare.

  Inov-8 Race Ultra Racepant, pantaloni de alergare.

  Inov-8 Race Ultra Racepant sunt pantaloni de alergare ultrausori. Greutate : 95 g. Sunt fabricati din material rezistent la apa si respirabil. Acest produs se adduce la comanda. Comanda seonoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  415,00 RON
 • Inov-8 Race Ultra Shell, jacheta de alergare

  Inov-8 Race Ultra Shell, jacheta de alergare

  Inov-8 Race Ultra Shell este o jacheta de alergare foarte usoara. Greutate: 125 g. Este fabricata din material cu rezistenta la apa foarte buna si respirabilitate considerabila. Acest produs se adduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  549,00 RON
 • Manusi Black Diamond Mont Blanc, de alergare si schi alpinism

  Manusi Black Diamond Mont Blanc, de alergare si schi alpinism

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. La denumirea manusilor, Black Diamond Mont Blanc, s-au inspirat de la legendarul Ultra-Trail du Mont Blanc. Cei de la Black Diamond s-au gandit sa fabrice manusi foarte usoare, din material cu termoizolatie optima, cu rezistenta la intemperii, vant, umezeala, cu respirabilitate eficienta. Manusile sunt fabricate din material elastic, se muleaza foarte bine pe mana. In palme sunt insertii din silicon pentru aderenta maxima la betele de tura, de alergare, de schi alpinism, la recipientele cu lichide si alimente si alte obiecte de echipament.
  95,00 RON
 • Pantaloni alergare Husky Sharb

  Pantaloni alergare Husky Sharb

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Pantalonii Husky Sharb sunt recomandati in principal pentru alergare, dar sunt utili si la practicarea altor sporturi active la care libertatea de miscare, eliminarea transpiratiei si uscarea rapida sunt esentiale. Marime: XL

  Preţ normal: 189,00 RON

  125,00 RON

 • Pantaloni alergare Husky Sharb

  Pantaloni alergare Husky Sharb

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Pantalonii Husky Sharb sunt recomandati in principal pentru alergare, dar sunt utili si la practicarea altor sporturi active la care libertatea de miscare, eliminarea transpiratiei si uscarea rapida sunt esentiale. Marime: L

  Preţ normal: 189,00 RON

  125,00 RON

 • Black Diamond Alpine Start Jacket-Men’s M

  Black Diamond Alpine Start Jacket-Men’s M

  Transport gratuit. Marime M. Culoare bleu. Verificati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Alpin Start cu greutatea de 185 g la marimea M, se incadreazala echipamentul ultrausor. Este fabricata din Schoeller® stretch-woven nylon with NanoSphere® Technology. Acest material are 80 g / metru patrat si comtine 93 % Nylon si 7 % Elastan. Pentru economie de greutate si confort la purtare, este cusuta cu cusaturi plate.

  Preţ normal: 728,00 RON

  370,00 RON

 • Black Diamond Alpine Start Jacket-Men’s L

  Black Diamond Alpine Start Jacket-Men’s L

  Transport gratuit. Culoare bleu. Marime L. Verificati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Alpin Start cu greutatea de 185 g la marimea M, se incadreaza la echipamentul ultrausor. Este fabricata din Schoeller® stretch-woven nylon with NanoSphere® Technology. Acest material are 80 g / metru patrat si comtine 93 % Nylon si 7 % Elastan. Pentru economie de greutate si confort la purtare, este cusuta cu cusaturi plate.

  Preţ normal: 728,00 RON

  370,00 RON

 • Pantaloni alergare Inov-8 Race Elite 160 3QTR

  Pantaloni alergare Inov-8 Race Elite 160

  Pantalonii de alergare Inov-8 Race Elite 160 sunt pantaloni 3 / 4 pentru femei. Sunt recomandati pentru utilizare in toate anotimpurile. Sunt prevazuti cu 3 buzunare in partea din spate, 1 buzunar cu fermoar si 2 buzunare fara inchidere. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  275,00 RON
 • Inov-8 Race Elite 275, jacheta softshell

  Inov-8 Race Elite 275, jacheta softshell

  Inov-8 Race Elite 275 este o jacheta din Softshell cu o greutate foarte mica, 275 g la marimea M Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  499,00 RON
 • Inov - 8 Racepant 150, suprapantaloni pentru alergare

  Inov - 8 Racepant 150, suprapantaloni pentru alergare

  Inov 8 Racepant 150 sunt suprapantaloni proiectati pentru alergare, dar in egala masura se pot folosi si la alte activitati outdoor. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  495,00 RON
 • Jacheta Montane Atomic, jacheta pentru alergare

  Jacheta Montane Atomic, jacheta pentru alergare

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Montane Atomic, jacheta tehnica multisport, recomandata pentru, mountain running, mountain biking, ture cu bicicleta, adventure race. Inpachetata are dimensiunea unui mar mai mare.
  455,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2