Sosete de alergare

Sosete de alergare, Lenz, Inov 8, Bridgedale, pentru iarna, vara, triatlon, duatlon, trail running, bicicleta, mountain bike, mountain bike cross country
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sosete Bridgedale X – Hale Speed Demon

  Sosete de alergare Bridgedale X – Hale Speed Demon

  Soseta de alergare si bicicleta Bridgedale X - Hale Speed Demon, cu lana Merinos este soseta scurta, comoda, usoara, cu capacitate foarte buna de evacuare a transpiratiei. Soseta Bridgedale scurta, comoda, usoara, cu capacitate foarte buna de evacuare a transpiratiei, asigura un mediu uscat piciorului, confort sporit la purtare datorita firelor de Tactel. Rezistenta foarte buna la uzura asigurata de materialul Endurofil.
  67,00 RON
 • Sosete de alergare pentru iarna Inov-8 Mudsoc Mid

  Sosete de alergare pentru iarna Inov-8 Mudsoc Mid

  Inov-8 Mudsoc Midd sunt sosete de alergare pentru antrenament si competitii pe timp de iarna sau in conditii de temperatura scazuta. Se livreaza in set de doua perechi. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  75,00 RON
 • Sosete de alergare pentru iarna Inov- 8 Mudsoc High

  Sosete de alergare pentru iarna Inov- 8 Mudsoc High

  Inov-8 Mudsoc High sunt sosete de alergare pentru antrenament si competitii pe timp de iarna sau in conditii de temperatura scazuta. Se livreaza in set de doua perechi. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  85,00 RON
 • Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Inov-8 Racesoc Low sunt sosete pentru alergare fabricate majoritar din Coolmax. Coolmax – ul este Poliesterul cu numele de Darcon. Fibrele folosite la fabricarea acestor sosete au patru canale. Sosetele sunt foarte comfortabile la purtare. Materialul folosit asigura in majoritatea situatiilor o senzatie de racoare placuta si uscata. Marime disponibila M = 7 - 9 UK / 40,5 - 43 EU. Pretul este pentru set de 2 perechi.

  Preţ normal: 75,00 RON

  60,00 RON

 • Sosete de alergare Inov 8 Racesoc Mid ( 2 per )

  Sosete de alergare Inov 8 Racesoc Mid ( 2 per )

  Inov 8 Racesoc Mid sunt sosete pentru alergare fabricate majoritar din fibra Coolmax. Acest produs se aduce la comanda. comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  69,00 RON
 • Inov-8 Close-Fitting Long Socks, sosete cu efect compresiv

  Inov-8 Close-Fitting Long Socks, sosete cu efect compresiv

  Inov-8 Close-Fittin Long Socks, soseta cu efect compresiv este recomandata pentru alergare montana – sosea – pista, ciclism montan – sosea, triathlon etc. Utilizarea lor este recomandata atat in timpul efortului fizic cat si in timpul recuperarii dupa efort. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5-6 zile lucratoare.
  95,00 RON
 • Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Inov-8 Racesoc Low sunt sosete pentru alergare fabricate majoritar din Coolmax. Coolmax – ul este Poliesterul cu numele de Darcon. Fibrele folosite la fabricarea acestor sosete au patru canale. Sosetele sunt foarte comfortabile la purtare. Materialul folosit asigura in majoritatea situatiilor o senzatie de racoare placuta si uscata. Marime disponibila L = 10 - 12 UK / 44,5 - 47 EU. Pretul este pentru set de 2 perechi.

  Preţ normal: 75,00 RON

  60,00 RON

 • Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Set sosete alergare Inov-8 Racesoc Low

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Inov-8 Racesoc Low sunt sosete pentru alergare fabricate majoritar din Coolmax. Coolmax – ul este Poliesterul cu numele de Darcon. Fibrele folosite la fabricarea acestor sosete au patru canale. Sosetele sunt foarte comfortabile la purtare. Materialul folosit asigura in majoritatea situatiilor o senzatie de racoare placuta si uscata.Marime disponibila M = 7 - 9 UK / 40,5 - 43 EU. Pretul este pentru set de 2 prechi.

  Preţ normal: 75,00 RON

  60,00 RON

Setează direcţie descendentă
per pagină