Rucsac alergare,vesta alergare,rucsac trail running

Rucsacuri, veste pentru alergare, rucsac trail running cu sistem de hidratare. Vesta cu sistem de hidratare, rucsac lombar, rucsac lombar cu sistem de hidratare,
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu flacoane de hidratare.

  Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane de hidratare

  Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu flacoane de hidratare. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  369,00 RON
 • Montane Fang 5, rucsac vesta pentru alergare

  Montane Fang 5, rucsac vesta pentru alergare

  Rucsacul vesta Montane Fang 5 s-a nascut din dorinta de a face o combinatie de rucsac si vesta de alergare foarte usor, purtatoare de sistem de hidratare. Partea de rucsac are volumul de 5 L, fara sistem de hidratare. Compartimentul principal este compus din buzunar pentru hidrobag si un buzunar impermeabil cu fermoar rezistent la apa.
  345,00 RON
 • Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Rucsacul Montane Jaws 10 este un rucsac pentru trail running, maratoane ultra distance, foarte rezistent la intemperii. Este conceput pentru activitati montane in conditii de umezeala sau vreme schimbatoare. Confectionat din Raptor Hydroseal, un material rezistent la apa, cusaturile sunt lipite pentru a proteja echipamentul
  390,00 RON
 • Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Deuter Pace 20 este un rucsac foarte usor , tehnic si multifunctional. Este recomandat pentru schi de tura, schi alpin, bicicleta, motocicleta, alpinism clasic, snowboard, drumetii, calatorii, ture montane. Fermoarul frontal permite acces rapid si usor la obiectele din interior. Are fundul intarit. Este prevazut cu doua buzunare laterale din material elastic. In dreptul buzunarelor sunt chingi de compresie care permit si atasarea diverselor obiecte. Este prevazut cu sisteme pentru prinderea schiurilor, coltarilor, pioletului, betelor de trekking.
  385,00 RON
 • Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane flexibile

  Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane flexibile

  Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu doua flacoane de 0,5 l, pentru hidratare. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 4-5 zile lucratoare !
  489,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină