Rucsac alergare,vesta alergare,rucsac trail running

Rucsacuri, veste pentru alergare, rucsac trail running cu sistem de hidratare. Vesta cu sistem de hidratare, rucsac lombar, rucsac lombar cu sistem de hidratare,
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Rucsacul Montane Jaws 10 este un rucsac pentru trail running, maratoane ultra distance, foarte rezistent la intemperii. Este conceput pentru activitati montane in conditii de umezeala sau vreme schimbatoare. Confectionat din Raptor Hydroseal, un material rezistent la apa, cusaturile sunt lipite pentru a proteja echipamentul
  390,00 RON
 • Inov-8 Race Ultra Vest 5, rucsac vesta cu sistem de hidratare

  Inov-8 Race Ultra Vest 5, rucsac vesta cu sistem de hidratare

  Inov-8 Race Ultra Vest 5 este un rucsac tip vesta cu sistem de hidratare incorporat. Se livreaza cu doua flacoane flexibile de 0,5 l, prevazute cu tub de baut cu lungimea de 30 cm.
  659,00 RON
 • Inov-8 Race Ultra Vest 10, rucsac vesta cu sistem de hidratare

  Inov-8 Race Ultra Vest 10, rucsac vesta cu sistem de hidratare

  Inov-8 Race Ultra Vest 10 este un rucsac tip vesta cu sistem de hidratare incorporat. Se livreaza cu doua flacoane flexibile de 0,5 l, prevazute cu tub de baut cu lungimea de 30 cm. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  699,00 RON
 • Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Deuter Pace 20 este un rucsac foarte usor , tehnic si multifunctional. Este recomandat pentru schi de tura, schi alpin, bicicleta, motocicleta, alpinism clasic, snowboard, drumetii, calatorii, ture montane. Fermoarul frontal permite acces rapid si usor la obiectele din interior. Are fundul intarit. Este prevazut cu doua buzunare laterale din material elastic. In dreptul buzunarelor sunt chingi de compresie care permit si atasarea diverselor obiecte. Este prevazut cu sisteme pentru prinderea schiurilor, coltarilor, pioletului, betelor de trekking.
  385,00 RON
 • Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane flexibile

  Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane flexibile

  Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu doua flacoane de 0,5 l, pentru hidratare. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 4-5 zile lucratoare !
  489,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină