Rucsac alergare,vesta alergare,rucsac trail running

Rucsacuri, veste pentru alergare, rucsac trail running cu sistem de hidratare. Vesta cu sistem de hidratare, rucsac lombar, rucsac lombar cu sistem de hidratare,
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu flacoane de hidratare.

  Inov-8 Race Elite Vest, vesta de alergare cu flacoane de hidratare

  Inov-8 Race Elite Vest este o vesta speciala pentru alergare, semimaratoane, maratoane, ultramaratoane dotata cu flacoane de hidratare. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  369,00 RON
 • Montane Fang 5, rucsac vesta pentru alergare

  Montane Fang 5, rucsac vesta pentru alergare

  Rucsacul vesta Montane Fang 5 s-a nascut din dorinta de a face o combinatie de rucsac si vesta de alergare foarte usor, purtatoare de sistem de hidratare. Partea de rucsac are volumul de 5 L, fara sistem de hidratare. Compartimentul principal este compus din buzunar pentru hidrobag si un buzunar impermeabil cu fermoar rezistent la apa.
  345,00 RON
 • Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Montane Jaws 10, rucsac vesta pentru alergare

  Rucsacul Montane Jaws 10 este un rucsac pentru trail running, maratoane ultra distance, foarte rezistent la intemperii. Este conceput pentru activitati montane in conditii de umezeala sau vreme schimbatoare. Confectionat din Raptor Hydroseal, un material rezistent la apa, cusaturile sunt lipite pentru a proteja echipamentul
  390,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină