Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5

 • Snur Gordius 4 mm PP alb

  Snur Gordius 4 mm PP alb

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Snurul Gordius 4 mm PP se poate utiliza la: uscatul rufelor in camping, tabere, refugii, in curtea proprie, la bannere de dimensiuni mai mici. Fixarea ancorarea ocazionala a corturilor, prelatelor refugii, paravanelor. Material: Polipropilena. Pretul se refera la 1 ml de snur.
  0,75 RON
 • Snur elastic Aura 3,5 mm

  Snur elastic Aura 3,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul elastic Aura 3,5 mm este un elastic rotund de calitate buna, durabil, fabricat din cauciuc natural si Poliester texturat. Este elasticul cu diametrul perfect pentru Clipul Alpin de la Duraflex, accesoriu utilizat la fixarea betelor de tura si a pioletului de rucsac. Datorita puterii de compresie remarcabil, este solutia optima pentru fixarea de rucsac a diferitelor piese de echipament sau imbracaminte.
  3,00 RON
 • Black Diamond Siren , ham alpinism, escalada

  Black Diamond Siren , ham alpinism, escalada

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamul Black Diamond Siren este un ham pentru catarare sportiva, alpinism, ture de creasta unde este necesara legarea in coarda, pentru femei. Hamul Black Diamond Siren este foarte comfortabil, durabil, foarte usor, 330 g si bine asezat pe corp. Disponibil pe marimea L !!!

  Preţ normal: 329,00 RON

  209,00 RON

 • Black Diamond Momentum, ham alpinism, escalada

  Black Diamond Momentum, ham alpinism, escalada

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comezi peste 250 Lei. Hamul Black Diamond Momentum este un ham pentru catarare sportiva, alpinism, ture de creasta unde este necesara legarea in coarda. Hamul Black Diamond Momentum este foarte comfortabil, durabil, foarte usor, 350 g., si bine asezat pe corp. Disponibil pe marimea M

  Preţ normal: 249,00 RON

  199,00 RON

 • Black Diamond Solution Women’s, ham alpinism, escalada

  Black Diamond Solution Women’s, ham alpinism, escalada

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Hamul Black Diamond Solution Women’s este un ham pentru catarare sportiva, alpinism, ture de creasta unde este necesara legarea in coarda, pentru femei. Hamul Black Diamond Solution Women’s este foarte comfortabil, durabil, foarte usor, 330 g si bine asezat pe corp.
  352,00 RON
 • Casca Mammut El Cap

  Casca alpinism Mammut El Cap

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Casca Mammut El Cap este o casca cu carcasa din plastic dur in combinatie cu interior din spuma 2K-EPS. 2K-EPS este spuma din doua straturi de grosime si densitate diferita, imbinate cu tehnologia Conehead, care asigura confort maxim la purtare, cel mai inalt grad de siguranta si absortie extraordinara a socului in cazul impactului. Designul elegant aduce un plus de valoare castii Mammut El Cap. Disponibila marimea 56 - 61 cm. Momentan este disponibila casca de culoare alba.
  199,00 RON
 • Casca alpinism Tendon Orbix

  Casca alpinism Tendon Orbix

  Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Casca Tendon Orbix este o casca usoara, cu design modern, bine ventilata. Materialul exterior este Polycarbonat, materialul interior este spuma EPS. Este fabricata dupa norma EN 12492, care reglementeaza standardul calitativ la castile pentru alpinism, escalada, lucru la inaltime si salvare. Corespunde si normei EN 397, care reglementeaza standardul calitativ la castile pentru utilizare industriala.
  269,00 RON
 • Snur Lanex Energy 3 mm

  Snur Lanex Energy 3 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul Lanex Energy 3 mm este rezistent la umezeala, stabil la radiatiile UV. Se poate utiliza outdoor timp indelungat. -Diametru: 3 mm -Rezistenta la rupere: 1,5 kN -Greutate: 0,2 kg / 100 ml -Material: PPM Pretul se refera la 1 ml.
  1,00 RON
 • Cordelina Zilmont 3 mm

  Cordelina Zilmont 3 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina Zilmont 3 mm este fabricata din fir de Poliamida si corespunde normei EN 564, certificare CE 1050. Rezistenta la rupere: 2,5 kN. Greutate / ml: 5,5 g. Diametru: 3 mm. Pretul se refera la 1 ml de cordelina.
  1,10 RON
 • Cordelina Zilmont 4 mm

  Cordelina Zilmont 4 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina Zilmont 4 mm este fabricata din fir de Poliamida si corespunde normei EN 564, certificare CE 1050. Rezistenta la rupere: 4,5 kN. Greutate / ml: 9,8 g. Diametru: 4 mm. Pretul se refera la 1 ml de cordelina.
  1,75 RON
 • Piolet Black Diamond Raven 75 cm

  Piolet Black Diamond Raven 75 cm

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Black Diamond Raven este un piolet clasic pentru ture montane, alpine, alpinism clasic, drumetii. Poate fi folosit si pentru schi de tura, expeditii. Acest piolet este o versiune moderna a modelului Chouinard.

  Preţ normal: 375,00 RON

  275,00 RON

 • Sac magneziu Atta Climb

  Sac magneziu Atta Climb

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac magneziu Atta Climb, pentru catarare indoor si outdoor din material rezistent la abraziune si sfasiere.
  45,00 RON
 • Piolet Grivel NEPAL SA Plus

  Piolet Grivel NEPAL SA Plus

  Pioletul Grivel Nepal SA Plus este un piolet classic pentru ture de creasta si ascensiuni usoare. Disponibilitate: 58-66-74 cm.
  389,00 RON
 • Coltari Grivel G 1 New Matic

  Coltari Grivel G 1 New Matic, 10 puncte

  Coltarii Grivel G 1 New Matic sunt recomandati pentru parcurgeri de creste si ascensiuni usoare. Coltari cu 10 puncte pentru ture montane si alpinism. Coltarii Grivel G 1 New Matic sunt incadrati la categoria entry level. Sunt compatibili cu bocancii care au rama rigida la calcai.
  439,00 RON
 • Piton Grivel Onda

  Piton Grivel Onda

  Piton Grivel Onda.Piton cu sectiunea S de 19 mm. la varf. Piton tentru fisuri mari.
  45,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5