Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6

 • Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 12 cm

  Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 12 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Bucla echipata, bucla express Black Diamond cu carabiniere din Duraluminiu Anodizat. Este recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, expeditie.
  80,00 RON
 • Casca alpinism Black Diamond Half Dome

  Casca alpinism Black Diamond Half Dome S / M

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Casca Black Diamond Half Dome este casca clasica de alpinism, recomandata pentru toate tipurile de catarare, inclusiv alpinism utilitar. Modelul actual, cu design revizuit, este foarte usor. Confortul la purtare si sistemul de suspensie este asigurat de spuma termoformata EPS. Marime S / M !!!

  Preţ normal: 270,00 RON

  190,00 RON

 • Casca alpinism Petzl Elia

  Casca alpinism Petzl Elia

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Casca Petzl Elia este proiectata special pentru femei, corespunde in totalitate caracteristicilor femeii. Este recomandata pentru catarare la sala, la stanca, in trasee cu mai multe lungimi de coarda, mixt si expeditii. Bentita de sustinere Omega, unica in domeniu, este Patent Petzl. Asigura confort maxim si lejeritate in utilizare. Este destinata pentru catarare la stanca, la panou si mixt
  239,00 RON
 • Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 este usoara, rezistenta la abraziune si durabila, long life . Innodare/deznodare, manevrare, usoara. Corespunde cerintelor EN 892 CE1015 - UIAA. Pretul se refera la 1 ml de coarda.
  7,70 RON
 • Coarda dinamica Mammut 9,8 Eternity Protect 60 M

  Coarda dinamica Mammut 9,8 Eternity Protect 60 M

  Coarda dinamica Mammut 9,8 Eternity Protect 60 M este o coarda dinamica multifunctionala, foarte manevrabila cu tratamente diferite in functie de modul de utilizare. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  549,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier Literade, pentru schi alpinism si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier Literade, schi alpinism, schi de tura

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Petzl Glacier Literade este conceput in special pentru schi de tura si schi alpinism. Este un piolet compact si foarte usor. Poate fi folosit si la ture montane usoare si rapide ( fast and light Climbing ) Are un design care asigura prindere usoara si confortabila in zona lamei.
  289,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari, schi de tura

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Petzl Glacier este proiectat pentu ture pe phetari, ture montane si schi de tura. Este un piolet cu design modern si este fabricat din materiale de calitate deosebita. Otel aliat si tratament termic de calitate deosebita, aliaj de aluminiu utilizat in industria aeronautica. Greutate redusa si confort maxim in utilizare. Acest produs se aduce la comanda.
  309,00 RON
 • Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta este destinata copiilor cu varsta de la 3 la 8 ani. Este o casca foarte usoara, rezistenta si deosebit de fiabila. Are termen de garantie de 3 ani. Este reglabila pentru circumferinta capului de la 48 la 54 cm. Casca foarte utila in parcurile de aventura, adrenalin park.
  179,00 RON
 • Petzl Vertex Vent, casca pentru Alpinism Utilitar si Salvare

  Petzl Vertex Vent, casca pentru Alpinism Utilitar si Salvare

  Transport gratuit ca comenzi mai mari de 250 Lei. Casca Petzl Vertex Vent este recomandata in special pentru Alpinism Utilitar si Salvare, lucru pe platforme, acoperisuri. Este o casca foarte confortabila, bine ventilata. Casca Petzl Vertex Vent este prevazuta cu orificii pentru aerisire care se pot inchide cand este nevoie. Este compatibila cu lampile frontale de lucru Petzl Pixa, dar si cu lampi, lanterne frontale cu banda elastica. Este prevazuta cu 4 clipsuri pentru fixarea benzii elastice. Posibilitate de atasare a amortizoarelor de zgomot. Posibilitate de atasare a vizoarelor Petzl Vizir, Vizion, Vizen. Se fabrica pe marime unica, cu reglarea diametrului interior de la 53 la 63 cm.
  339,00 RON
 • Casca Mammut Skywalker 2

  Casca Mammut Skywalker 2

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca Mammut Skywalker 2 este recomandata pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta, operatiuni de salvare, activitati utilitare, speologie, via ferrata, expeditii. Casca Mammut Skywalker 2 este foarte bine ventilata, foarte confortabila, realizata dintr-un material extrem de rezistent. Reglaj pe cap foarte usor de utilizat, cu o singura mana. Este prevazuta cu 8 orificii de aerisire, 6 lateral si 2 in spate.
  179,00 RON
 • Ham escalada Petzl Corax

  Ham escalada Petzl Corax

  Hamul Petzl Corax, pentru alpinism si escalada este versatil, reglabil si foarte comfortabil. Hamul Petzl Corax este ham multifunctional, foarte confortabil si total ajustabil. Proiectat pentru: alpimism clasic, catarare la stanca, catarare la panou. Acest produs se aduce la comanda.
  224,00 RON
 • Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Coarda statica Zilmont Profistatic de 10,5 mm, pentru alpinism, lucru la inaltime, speologie, canyoning, alpinism utilitar. Coarda compacta cu manta rezistenta la uzura, se poate innoda/deznoda foarte usor. Pretul se refera la 1 ml de coarda
  6,90 RON
 • Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru.
  1,50 RON
 • Casca Petzl Elios

  Casca Petzl Elios

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Petzl Elios este o casca usoara, rezistenta si confortabila. Se fabrica de foarte multi ani si in todeauna a fost in randul castilor de top. Aceasta este ultima versiune de casca Petzl Elios. Este o casca usoara, rezistenta si confortabila. Ventilatie foarte eficienta asigurata de 10 orificii de aerisire. Orificiile de aerisire se pot inchide.
  239,00 RON
 • Manusi alpinism Black Diamond Crag, manusi alpinism

  Manusi alpinism Black Diamond Crag

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai marinde 250 Lei. Manusi pentru filare, rapel si asigurare Black Diamond Crag. Sunt manusi fabricate din material elastic cu rezistenta foarte mare la abraziune, se usca rapid, elimina eficient transpiratia. Sunt foarte utile si in parcurgerea traseelor de Via Ferrata. Palma si degetele sunt fabricate din piele sintetica foarte rezistenta la abraziune si rupere.
  89,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6