Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6

 • Casca alpinism Black Diamond Half Dome

  Casca alpinism Black Diamond Half Dome S / M

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Casca Black Diamond Half Dome este casca clasica de alpinism, recomandata pentru toate tipurile de catarare, inclusiv alpinism utilitar. Modelul actual, cu design revizuit, este foarte usor. Confortul la purtare si sistemul de suspensie este asigurat de spuma termoformata EPS. Marime S / M !!!

  Preţ normal: 270,00 RON

  190,00 RON

 • Ham Mammut Ophir 3 Slide

  Ham Mammut Ophir 3 Slide

  Hamul Mammut Ophir 3 Slide este echipat cu bucle ajustabile pentru picioare, fiind astfel multifunctional si foarte usor de ajustat. Ofera libertate mare a miscarilor iar materialele asigura o ventilatie foarte buna. Acest produs se aduce la comanda.
  199,00 RON
 • Casca Mammut Skywalker 2

  Casca Mammut Skywalker 2

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca Mammut Skywalker 2 este recomandata pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta, operatiuni de salvare, activitati utilitare, speologie, via ferrata, expeditii. Casca Mammut Skywalker 2 este foarte bine ventilata, foarte confortabila, realizata dintr-un material extrem de rezistent. Reglaj pe cap foarte usor de utilizat, cu o singura mana. Este prevazuta cu 8 orificii de aerisire, 6 lateral si 2 in spate.
  179,00 RON
 • Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta este destinata copiilor cu varsta de la 3 la 8 ani. Este o casca foarte usoara, rezistenta si deosebit de fiabila. Are termen de garantie de 3 ani. Este reglabila pentru circumferinta capului de la 48 la 54 cm. Casca foarte utila in parcurile de aventura, adrenalin park.
  179,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari, schi de tura

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Petzl Glacier este proiectat pentu ture pe phetari, ture montane si schi de tura. Este un piolet cu design modern si este fabricat din materiale de calitate deosebita. Otel aliat si tratament termic de calitate deosebita, aliaj de aluminiu utilizat in industria aeronautica. Greutate redusa si confort maxim in utilizare. Acest produs se aduce la comanda.
  309,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier Literade, pentru schi alpinism si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier Literade, schi alpinism, schi de tura

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Petzl Glacier Literade este conceput in special pentru schi de tura si schi alpinism. Este un piolet compact si foarte usor. Poate fi folosit si la ture montane usoare si rapide ( fast and light Climbing ) Are un design care asigura prindere usoara si confortabila in zona lamei.
  289,00 RON
 • Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 mm.

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Semicoarda dinamica Zilmont Gill 8,3 este usoara, rezistenta la abraziune si durabila, long life . Innodare/deznodare, manevrare, usoara. Corespunde cerintelor EN 892 CE1015 - UIAA. Pretul se refera la 1 ml de coarda.
  7,70 RON
 • Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Coarda statica Zilmont Profistatic de 10,5 mm, pentru alpinism, lucru la inaltime, speologie, canyoning, alpinism utilitar. Coarda compacta cu manta rezistenta la uzura, se poate innoda/deznoda foarte usor. Pretul se refera la 1 ml de coarda
  6,90 RON
 • Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru

  Cordelina pentru Bannere Gordius HIB PP - PES 6 mm la metru.
  1,50 RON
 • Ham Black Diamond Vario Speed

  Ham Black Diamond Vario Speed

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Hamul Black Diamond Vario speed este recomandat pentru utilizare in scoli de ghizi, scoli de catarare si alpinism, parc aventura. Hamul Black Diamond Vario Speed este un ham cu design clasic, realizat cu solutii tehnice conventionale.
  269,00 RON
 • Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Atta Wall, rucsac pentru coarda, este suficient de incapator pentru transportul corzii, a hamului, carabinierelor la sala de catarat sau la perete.
  89,00 RON
 • Manusi alpinism Black Diamond Crag Half-Finger, manusi alpinism

  Manusi alpinism Black Diamond Crag Half-Finger, manusi alpinism

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Manusi Black Diamond pentru rapel, filare, asigurare, catarare cu degete taiate. Manusile Crag sunt fabricate din material elastic, respirabil, cu uscare rapida. Au o rezistenta la abraziune foarte mare. Sunt foarte utile si in parcurgerea traseelor de Via Ferrata. Palma si degetele sunt fabricate din piele sintetica foarte rezistenta la abraziune si rupere. Partea exterioara este fabricata din Stretch – Mesh. Acest
  89,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6