impermeabile,respirabile

Jachete GoreTex, Jachete cu membrana, jacheta impermeabila, jacheta respirabila, jacheta de munte, jacheta de expeditie, jacheta de vant, jacheta de ploaie
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Jacheta Montane Minimus Man

  Jacheta Montane Minimus Man

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Jacheta Montane Minimus este fabricata din material: PERTEX Shield + Microrip cu impregnaj microporos si tratament DWR ( Durable Water Repellency ) Rezistenta la apa: minimum 20.000 mm. col. de apa Respirabilitate: minimum MVTR 25.000 g/mp./25 ore Fabricantul recomanda spalarea cu apa la temp. de 40 grade C, utilizand detergentul Nikwax Tech Wash In caz de utilizare intensiva, se recomanda refacerea capacitatii DWR la intervale de cate 6 luni cu Nikwax TX Direct.
  609,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell XS

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell XS

  Acest produs beneficiaza de transport gratuit. Marime XS, culoare Bordeux. Consultati tabelul de marimi ! Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell S

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell S

  Transport gratuit. Disponibil pe marimea S, culoare Bordeaux, consultati tabelul de marimi Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell M

  Black Diamond, Jacheta Gore Tex W Liquid Point Shell M

  Transport gratuit. Marime M. Culoare Bordeaux. Consultati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell L

  Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell L

  Transport gratuit. Marime L. Culoare Bordeaux. Consultati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea Packlite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.
  1.212,00 RON
 • Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell XL

  Jacheta Gore Tex Black Diamond W Liquid Point Shell XL

  Transport gratuit. Marime XL. Culoare Bordeaux. Consultati tabelul de marimi. Jacheta Black Diamond Gore Tex W Liquid Point Shel este jacheta pentru femei. Este fabricata din material foarte subtire si usor, dar cu rezistenta foarte buna la abraziune. Rezistenta la umiditate si respirabilitatea este asigurata de o membrana Gore Tex de ultima generatie. Din imbinarea acestora rezulta materialul si imbracamintea PackLite, adica, pachet mic. Greutatea de 350 g o recomanda si pentru alergatori sau alte activitati unde greutatea si volumul redus este esential.

  Preţ normal: 1.212,00 RON

  550,00 RON

Setează direcţie descendentă
per pagină