jachete cu puf, pufoaica

Jachete cu puf, pufoaica, jacheta cu puf expeditie, jacheta cu puf copii, jacheta cu puf femei, jacheta cu puf barbati, jacheta schi puf, jacheta puf de munte
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos este fabricata pentru activitati outdoor la mare altitudine si pentru activitati la temperaturi foarte scazute.La fabricarea ei se foloseste PERTEX Quantum Y Yarn pentru partea exterioara. Acest material este tratat sa reziste la umezeala. Este o tesatura foarte deasa care pastreaza aerul cald in interiorul jachetei.
  1.289,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro este conceputa pentru utilizare in toate anotimpurile. Este fabricata din materiale foarte bune, de ultima generatie. Termoizolatia este asigurata de puf de gasca cu putere de expandarede 750 + Cuin, cu un raport de 90 % puf extrafin si 10 % pana marunta.
  700,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite

  Jacheta cu puf Montane North Star Lite are gluga nedetasabila. Este o jacheta foarte usoara, rezistenta la apa. Model realizat fara compromisuri privind calitatea si functionalitatea.
  1.129,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0

  Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0

  Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0 este foarte usoara si super compresibila. Este utilizabila in ture montane pe tot parcursul anului. Materialul exterior este PERTEX® Classic Eco, rezistent la abraziune, la umiditate, se usca repede, nu permite iesirea pufului in exterior. Materialul interior este PEAQ Down.
  695,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină