Saci de dormit 3 sezoane

Sacii de dormit de 3 sezoane sunt pentru primavara, vara si toamna,dar exista si o categorie care se refera la toamna, iarna si primavara
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac de dormit Pinguin Topas

  Sac de dormit Pinguin Topas

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Topas este sac de dormit montan pentru 3 sezoane, cu temperatura minima extrema la - 25 grade C. Confortul pentru barbat la – 7 grade C. Confortul pentru dama la – 1 grade C. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 200 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  467,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Sporty, sac dormit 3 sezoane

  Sac de dormit Trimm Sporty, sac dormit 3 sezoane

  Sacul de dormit Trimm Sporty este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina in anotimpurile,primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la barbat de - 4 grade C asigura confort termic in perioadele de inceput de primavara si sfarsit de toamna, cand temperatura poate sa scada sub limita de inghet. Tinand cont de pret, greutate, volum, calitatea materialelor, termoizolatie, cu toata probabilitatea este unul din cei mai buni saci de dormit de pe piata din RO
  299,00 RON
 • Sac de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon

  Sac de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon

  Sacul de dormit Mammut-Ajungilak Alpine UL 3 Seazon este fabricat din materiale foarte usoare si noua umplutura MTI® Endurance, ceea ce face ca acest model de sac de dormit sa fie unul dintre cele mai usoare din gama sa. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  749,00 RON
 • Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Direct Ascent, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Direct Ascent este recomandat pentru 3 sezoane, primavara, vara, toamna. Are greutate mica ( 1031 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac.
  1.239,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Traper, sac de dormit de 3 sezoane

  Sac de dormit Trimm Traper, sac de dormit de 3 sezoane

  Sacul de dormit Trimm Traper cu temperatura de confort la - 6 grade C asigura confort termic in perioadele de inceput de primavara si sfarsit de toamna, cand temperatura poate sa scada sub limita de inghet
  270,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Highlander, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Highlander, sac de dormit tip mumie

  Sacul de dormit Trimm Highlander, sac de dormit tip mumie este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina, primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la – 3 grade C asigura confort termic in cazul in care temperatura coboara sub limita de inghet.
  310,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Balance,sac de dormit de 3 sezoane

  Sac de dormit Trimm Balance 195,sac de dormit de 3 sezoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Balance 195 are greutate mica si se comprima la un volum foarte mic. Temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina, primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la – 8 grade C asigura confort termic in cazul in care temperatura coboara sub limita de inghet.
  320,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Walker

  Sac de dormit Trimm Walker

  Sacul de dormit Trimm Walker este recomandat pentru primavara, vara, toamna. Cu temperatura de confort la - 4 grade C asigura confortul termic necesar pentru noptile racoroase de primavara si toam
  264,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Trimm Balance Junior

  Sac de dormit pentru copii Trimm Balance Junior

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Trimm Balance Junior are greutate mica, se comprima la volum mic si temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina, primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la - 8 grade C asigura confort termic in cazul in care temperatura coboara sub limita de inghet.
  255,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -19 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 3 grade C. si + 3 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescenti cu inaltimea de pana la 150 cm.
  248,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior

  Transport gratuit la acest produs. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior este un sac de dormit de trei sezoane cu temperatura minima de - 24 grade Celsius. Temperatura de confort pentru baiat la - 7 grade C. si - 1 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescenti cu inaltimea de pana la 150 cm.
  265,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

  Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Divan este un sac de dormit dreptunghiular, cu fermoar doar pe partea laterala . Este fabricat pentru persoane de statura mare si corpolente. Avand dimensiunile de 210 x 110 cm asigura confort suficient pentru persone cu inaltimea de 195 cm. Este recomandat pentru utilizare in 3 sezoane, primavara, vara, toamna, la cort. Se poate folosi si iarna in refugii si cabane chiar neincalzite.
  369,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină