Saci de dormit de vara

Sacii de dormit pentru vara au temperaturile de confort adecvate pentru perioada verii. Au forma de plapuma sau sarcofag, sunt usori cu volum redus
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac de dormit Pinguin Blizzard, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Pinguin Blizzard, sac dormit tip plapuma cu gluga

  ransport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Pinguin Blizzard este sac de dormit tip plapuma dotat cu gluga, ( drepunghiolar ) cu temperatura minima la - 17 grade Celsius. Temperatura de confort pentru barbat la - 1 grade C. si + 4 grade C. la dama. Sac de dormit tip plapuma ( drepunghiular ) dotat cu gluga. Se fabrica cu fermoar pe dreapta si stanga pentru cuplare. In partea de jos este prevazut cu un fermoar care permite deschiderea la picioare.
  298,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Safari, plapuma cu gluga

  Sac de dormit Pinguin Safari, plapuma cu gluga

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Safari este de forma dreptunghiulara, asa numita plapuma cu gluga. Este un sac de dormit pentru vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura. Material exterior: Nylon DWR ( durable water repellent ) Material interior: amestec de bumbac cu polyester.
  255,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Trimm Viper, sac dormit tip plapuma cu gluga. Este un sac de dormit pentru vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura sau plapuma
  250,00 RON
 • Sac de dormit Montane Featherlite, sac de dormit cu puf.

  Sac de dormit Montane Featherlite, sac de dormit cu puf.

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit cu puf Montane Featherlite face parte din categoria de echipamente pe care Montane le numeste Fast & Light. Este un sac de dormit recomandat pentru vara, dar poate fi folosit primava si toamna in cazul in care temperatura nu coboara sub 5 grade Celsius. Iarna se recomanda numai in incaperi incalzite.
  788,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Travel, tip plapuma

  Sac de dormit Trimm Travel, tip plapuma

  Transport gratuit. Sacul de dormit Trimm Travel este unul de forma classica plapuma, recomandat petru calatorii, excursii, drumetii, trekking, campare pe timp de vara.
  250,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Travel, tip plapuma

  Sac de dormit Pinguin Travel, tip plapuma

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Travel este unul traditional de forma plapuma, recomandat pentru calatorii, excursii, campare pe timp de vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura. Material exterior: Nylon DWR ( durable water repellent ) Material interior: amestec de bumbac cu polyester.
  223,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Impact

  Sac de dormit Trimm Impact

  Sacul de dormit Trimm Impact are greutate mica, se comprima la volum foarte mic si temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Trimm Impact este un sac de dormit ideal pentru vara. Material exterior : Poliamid DWR ( durable water repellent ) Material interior : Poliester fiber proof. Umplutura : Thermolite QUALLO cu 7 canale. Temperatura minima extrema : - 10 grade C. Temperatura de confort pentru barbat : + 4 grade C.Temperatura de confort pentru femeie : + 9 grade C.Dimensiune sac compresie : 25 x 15 cm.
  290,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana

  Sac de dormit Pinguin Savana

  Acest produs este cu transport gratuit. Sac de dormit Pinguin Savana cu temperatura minima de - 15 grade C., recomandat pentru utilizare primavara, vara, toamna. Sac de dormit cu temperatura minima extrema la -15 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la femei. Este disponibil in varianta unisex.
  265,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Tramp

  Sac de dormit Pinguin Tramp

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Tramp este sac de dormit ideal pentru campare, ture cu bicicleta, ture de trekking, ture montane vara, hiking de mai multe zile. Pinguin Tramp este un sac de dormit pentru vara cu temperatura minima extrema la – 9 grade C. Confortul pentru barbat la + 5 grade C. Confortul pentru femei la + 9 grade C. Umplutura Termicfibre 6, repartizata in cantitate de 100 g / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  229,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Micra, sac de dormit pentru vara

  Sac de dormit Pinguin Micra, sac de dormit pentru vara

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Micra este un sac de dormit pentru vara de dimensiuni si greutate foarte mica cu temperatura minima remarcabila de - 14 grade C. Confortul pentru barbat la + 1 grade C. Confortul pentru femei la + 6 grade C. Umplutura BHB Micro, repartizata in cantitate de 120 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii. Are tratament cu Silicon pentru respingerea umiditatii.
  345,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior este sac tip plapuma, prevazut cu gluga, cu temperatura minima la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 1 grade C. si + 4 grade C. la fata. Sac de dormit tip plapuma dotat cu gluga.
  228,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Taxa transport 10 Lei. transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Savana Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescent cu inaltimea de pana la 150 cm. Materialul de umplutura este Thermic fibre 6.
  230,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină