Saci de dormit pentru femei

Sacii de dormit pentru femei sunt mai largi in zona soldului si a bustului, au material termoizolant suplimentar in zonele sensibile, mai friguroase
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac de dormit Pinguin Mistral, sac de dormit de 3 sezoane

  Sac de dormit Pinguin Mistral, sac de dormit de 3 sezoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Mistral cu temperatura minima extrema la - 19 grade C.este un sac de dormit de 3 sezoane. Un sac de dormit usor si compact cu capacitate de termoizolatie buna.
  289,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Sac de dormit Pinguin Comfort Lady, sac de dormit femei

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Comfort Lady cu temperatura minima extrema la -24 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la - 7 grade C. si - 1 grade C la dama. Sac de dormit de 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Sac de dormit pentru persoane cu inaltimea maxima de 175 cm. Sac de dormit pentru 3 sezoane; primavara, vara, toamna. Materialul de umplutura este Thermic fibre 4. Filament de Polyester cu patru canale tratat cu Silicon. Umplutura este repartizata in 400 gr / mp.
  309,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Mistral Lady

  Sac de dormit Pinguin Mistral Lady

  Sac de dormit pentru femei cu temperatura minima extrema la -19 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la - 3 grade C. si + 3 grade C. la dama. Este disponibil in doua variante de croi. Pentru barbati si pentru dame. Varianta de dama este mai scurta si mai lata in dreptul coatelor si umerilor. Materialul de umplutura este Thermic fibre 4. Filament de Polyester cu patru canale tratat cu Silicon. Umplutura este repartizata in 300 gr / mp.
  299,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana Lady

  Sac de dormit Pinguin Savana Lady

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Savana Lady este recomandat pentru utilizare primavara, vara, toamna. Varianta pentru femei este mai scurta si mai lata in dreptul coatelor si umerilor. Sac de dormit cu temperatura minima extrema la -15 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la femei.
  269,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină