Saci de dormit de iarna

Sacii de dormit pentru iarna sunt fabricati sa asigure protectie termica eficienta la activitatile outdoor in conditii de temperatura foarte scazuta.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Expert este sac de dormit pentru iarna, cu temperatura minima extrema la - 37. Este un sac de dormit usor raportat la temperatura minima extrema. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 400 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  565,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Spirit, pentru trei sezoane, primavara, toamna, iarna, cu temperatura minima extrema la – 31 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la – 12 grade C si cea pentru dama la – 5 grade C. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 300 gr/ mp.
  515,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sacul de dormit Trimm Gant este un sac universal utilizabil in zone montane in toate anotimpurile si in egala masura la pescuit sau vanatoare.
  475,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Polaris II, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Trimm Polaris II, sac de dormit de iarna

  Sacul de dormit Trimm Polaris II este utilizabil in zone montane si in situatii cu temperaturi foarte scazute in toate anotimpurile.
  585,00 RON
 • Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sac de dormit Montane Deep Heat, sac de dormit cu puf

  Sacul de dormit cu puf Montane Deep Heat este recomandat pentru ture montane de iarna si expeditii. Are greutate relativ mica ( 1524 g ) si se comprima la volum mic. Este un sac de dormit tehnic care imita forma anatomica umana. Aceasta forma asigura pierdere minima de caldura. La picioare este suficient de spatios, incap si ciorapii cu puf. Este conceput sa fie confortabil in pozitia sezut, in cort sau bivuac. Material: • Fabricat din Pertex® Quantum in partea exterioara, un material usor, rezistent la vant, respirabil, hidrorepelent. • Captuseala PEAQ Down - material fin, confortabil cu nivel de respirabilitate ridicata si uscare rapida. • Umplutura din puf de gasca cu putere de umplere Cuin ( Cubic Inch ) 800+ dupa standardul SUA
  1.859,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie

  Sac de dormit Trimm Arktis, sac de dormit tip mumie. Sacul de dormit Trimm Arktis este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina in toate anotimpurile.
  355,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină