Arzatoare,aragaze camping

Aragaze camping, arzatoare camping, arzatoare Pinguin, arzatoare Primus. Arzatoare multifuel functionale la temperaturi foarte scazute.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Aparatoare de vant Pinguin, windscreen pentru primus

  Aparatoare de vant Pinguin, windscreen pentru primus

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Aparatoarea de vant Pinguin, pentru primus, windscreen pentru primus este un accesoriu util, protejeaza flacara primusului de vant. Este fabricat din 9 bucucati placi de aluminiu pliabile. Posibilitate de inbinare pentru protectie circulara a arzatorului cu gaz sau combustibil lichid, benzina.
  59,00 RON
 • Arzator Primus Micron Trail

  Arzator Primus Micron Trail

  Cost transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Primus Micron Trail este usor, compact, ocupa putin spatiu, arde cu flacara puternica si concentrata, este deosebit de fiabil. Este ideal pentru persoane care vor sa faca ture lungi cu bagaj minimalist. Recomandat pentru gatit la 1 – 2 persoane. Avand flacara puternica si concentrata, rezista la vant.
  225,00 RON
 • Arzator camping Primus Mimer

  Arzator camping Primus Mimer

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul camping Primus Mimer este compus din regulatorul cu sistemul de racordare la butelie si capul arzator, acestea se livreaza desfacute. Se asambleaza printr-o simpla infiletare. Teava de legatura este prevazuta cu patru orificii laterale pentru absortia aerului. Gazul care urca spre capul arzator absoarbe aer pentru arderea cat mai perfecta a gazului, asigurand si putere termo calorica mare. Suportul de vase este foarte masiv, sa suporte vase de greutate mai mare.
  125,00 RON
 • Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

  Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

  Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei Arzatorul Primus Express Spider II este dotat cu ecran reflector de caldura si preincalzitor de combustibil. Se racordeaza cu furtun flexibil la butelia de gaz. Este alegerea ideala pentru utilizare pe toata perioada anului. Arzator usor, compact, foarte stabil si rezistent. Suporta vase de dimensiune mare. Este recomandat pentru utilizare pana la patru persoane. Arzatoarele cu furtun sunt foarte stabile, riscul de rasturnare este foarte mic deoarece picioarele au deschidere mare si se aseaza direct pe sol sau masa pe care se gateste. Butelia din imagine nu intra in pret !
  279,00 RON
 • Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

  Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

  Cost transport 20 Lei. La comenzi peste 250 Lei transport gratuit. | Setul ecran protectie vant si reflector de caldura Primus Windscreen and Heat Reflector contine doua produse din tabla de aluminiu foarte usoare, maleabile si cu volum mic. Un reflector de caldura utilizabil in plan orizontal cu diametrul de 250 mm si un ecran de protectie de vant a arzatorului, care este si reflector de caldura circular. Dimensiune ecran, 750 x 150 mm. Greutate totala set, 126 g. Reflectorul orizontal se poate utiliza asezat sub arzator sau prin decuparea unui orificiu se poate pune imediat sub flacara.
  55,00 RON
 • Arzator Primus Mimer Duo

  Arzator Primus Mimer Duo

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Primus Mimer Stove Duo este un arzator foarte versatil, aproape universal. Este compatibil cu butelii cu valva filetata si cu valva nefiletata. Arzatorul este compus din regulatorul cu sistemul de racordare la butelie si capul arzator, acestea se livreaza desfacute. Se asambleaza printr-o simpla infiletare. Teava de legatura este prevazuta cu patru orificii laterale pentru absortia aerului. Gazul care urca spre capul arzator absoarbe aer pentru arderea cat mai perfecta a gazului, asigurand si putere termo calorica mare. Buteliile nu sunt incluse, sunt doar cu scop ilustrativ.
  135,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Steel

  Arzator Pinguin Surpass Steel

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Surpass Steel este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417 )
  93,00 RON
 • Arzator Pinguin Camper

  Arzator Pinguin Camper

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Camper este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417
  89,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Titan

  Arzator Pinguin Surpass Titan

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Surpass Titan este un arzator din titan, cu cap de ardere puternic. Suportul zimtat pliabil din titaniu, asigura stabilitate. Este unul din cele mai usoare arzatoare din lume. Compatibil cu butelii de gaze de 230 grame şi 450 grame Pinguin, sau orice butelie cu valva filetata.
  147,00 RON
 • Pinguin Pyro, arzator multifuel, multi combustibil

  Pinguin Pyro, arzator multifuel, multi combustibil

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Arzatorul multi combustibil, multifuel Pinguin Pyro este usor, performant si fiabil. Arzatorul are scut de protectie pentru flacara impotriva vantului. Combustibilul este preincalzit pentru cresterea performantei arzatorului si pentru functionare optima in conditii de temperatura foarte scazuta si la mare altitudine.
  399,00 RON
 • Arzator Pinguin Mantis

  Arzator Pinguin Mantis

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Mantis este prevazut cu preincalzitor de combustibil, pentru a face fata temperaturilor foarte scazute, atunci cand presiunea gazului din butelie scade dramatic. Arzator fabricat din otel inoxidabil Se racordeaza la butelie cu furtun elastic. Aceste arzatoare au cateva avantaje fata de cele care sunt racordate direct la butelie.
  162,00 RON
 • Arzator Pinguin Mantis Titan

  Arzator Pinguin Mantis Titan

  Transport gratuit la produse cu ptretul mai mare de 250 Lei. Arzatorul Pinguin Mantis Titan este fabricat din Titan, un metal cu greutate specifica foarte mica. Acest arzator este dotat cu cap arzator de dimensiune mare, cu dispersie larga a flacarii, pentru obtinerea unui randament de fierbere foarte ridicat. Se racordeaza la butelie cu furtun elastic. Aceste arzatoare au cateva avantaje fata de cele care sunt racordate direct la butelie.
  274,00 RON
 • Arzator Pinguin Spider

  Arzator Pinguin Spider

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Spider este robust, stabil, rezista la vase cu greutate mare. Este foarte stabil datorita faptului ca, sta pe trei picioare cu deschidere mare. Se racordeaza la butelie cu furtun, in acest fel in caz de temperatura foarte scazuta butelia se poate incalzii asigurand presiune mare gazului si putere maxima flacarii.
  129,00 RON
 • Arzator Pinguin Trek

  Arzator Pinguin Trek

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Trek este un arzator simplu, usor, fiabil, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva
  89,00 RON
 • Arzator Pinguin Hiker

  Arzator Pinguin Hiker

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Hiker este un arzator usor, simplu, fiabil, nu necesita intretinere deosebita. Arzatorul Pinguin Hiker este fabricat din otel inoxidabil si aluminiu facand din el un arzator rezistent si usor avand greutatea doar de 95g.
  83,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2