Lanterna, lampa frontala

Lanterne frontale, lampi frontale, lanterna frontala Petzl, lanterna frontala Black Diamond, lanterna bicicleta, lampa avertizare, lampa cu gaz.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Lampa frontala, lanterna Petzl MYO ACTIVE

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO este o frontala de ultima generatie fabricata de firma Petzl. Este o frontala perfect adaptata pentru activitati outdoor de anduranta.
  320,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Black Diamond Ion 100

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Ion 100

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Modelul nou de frontala Black Diamond Ion are un design mai atractiv, este mai compacta, luminozitate crescuta la 100 Lumeni. Rezistenta la apa IP X8, rezista 30 minute scufundata in apa la 1 m adancime. Our smallest, lightest and most compact fully functional headlamp that runs on AAA batteries, the Ion features a powerful, modern design for ultralight outings and emergency use.

  Preţ normal: 125,00 RON

  99,00 RON

 • Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid

  Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid este puternica, usoara si compacta, cu lumina alba pentru distanta si proximitate, respectiv cu lumina rosie pentru vedere de noapte si pentru situatii de urgenta. Este o frontala hibrida. Se livreaza cu bateria reincarcabila Core, dar poate functiona si cu 3 baterii AAA.
  210,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200 este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 200 Lumeni. Este conceputa special pentru activitati de proximitate. Bataia fasciculului de lumina se poate regla in trei variante.
  125,00 RON
 • Acumulator Petzl Core Hybrid

  Acumulator Petzl Core Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Acumulatorul Petzl Core Hybrid este compatibil cu lanternele frontale Petzl Hybrid fabricate din ianuarie 2017: Tikkina Tikka, Zipka, Actic, Actic Core, Tacktikka, Tacktikka +, Tactika Core si Tactikka + RGB, respectiv Petzl Tikkid fabricat din 2018.
  99,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic 220 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor: trail running, alergare, alergare montana, ture cu bicicleta, mountainbike, schi, schi de tura, ture montane, alpinism, expeditii, pescuit, vanatoare, ture cu caiacul etc.
  309,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl Reactik

  Lanterna frontala Petzl Reactik 190

  Transport gratuit. Lanterna frontala Petzl Reactik 190 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor.

  Preţ normal: 300,00 RON

  265,00 RON

 • Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl TIKKA RXP este compacta, robusta, usor de utilizat si cu performante greu de egalat, putere maxima 215 de lumeni.
  379,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna Frontala Petzl TIKKA R + este fabricata cu tehnologia Reactiv Lighting. Aceasta tehnologie maximalizeaza performanta frontalelor Tikka. Fluxul luminos se adapteaza instantaneu in functie de situatie si asigura consum optim de energie.
  299,00 RON
 • Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz

  Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz cu 2 LED-uri, intensitate lumina 30 lumeni. Design compact. Rezistenta la stropire cu apa, din orice unghi (IPX4). Un singur comutator pentru toate functiile. Indicator nivel de descarcare baterii. Se inchide automat dupa 2 ore pentru a preveni descarcarea bateriilor. Echipat cu 2 SinglePower LED.
  90,00 RON
 • Lanterna Frontala Black Diamond Icon

  Lanterna Frontala Black Diamond Icon

  Lanterna Frontala Black Diamond Icon are un design modern si luminozitate de 200 lumeni. Icon este o frontala profesionala, rezistenta la apa. Cea mai puternica lanterna frontala Black Diamond
  365,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300 este o frontala foarte populara. Se poate utiliza de la patrularea de noapte pana la rapelul de dupa o zi lunga de catarare. Dispune de luminozitate de 300 lumeni si carcasa rezistenta la apa. Tehnologia PowerTap permite comutarea cu usurinta intre functiile lanternei. Cu modul de blocare a bateriilor frontala nu se aprinde accidental.
  194,00 RON
 • Lampa frontala Black Diamond Cosmo 200

  Lampa frontala Black Diamond Cosmo 200

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 200 este o frontala versatila pentru toate activitatile in aer liber pe timp de noapte. Design patrat cu 3 LED-uri foarte luminoase, luminozitate maxima 200 lumeni. Dispune de sase moduri diferite de iluminare. Include si modul de noapte rosu, care se poate activa cu o singura atingere

  Preţ normal: 145,00 RON

  109,00 RON

 • Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Este o frontala de urgenta, foarte usoara si practica. Este dotata cu patru leduri, trei albe si unu rosu. Trei moduri de iluminare, economic, maxim, intermitent. Led alb, economic, maxim, intermitent. Led rosu, maxim, intermitent. Autonomie de 70 ore in mod economic, lumineaza pana la 29 m mod maxim, luminozitate de 26 lumeni in mod maxim.
  99,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Petzl Pixa 2 este lampa frontala, lanterna proiectata pentru lucru, robusta, fiabila, rezista la diverse solicitari. Rezista sub apa la 1 m. timp de 30 min. Poate sa cada de la inaltimea de 2 m. fara sa aiba probleme. Suportao apasare de 80 kg. fara sa se deteriorizeze. Rezistenta la substante chimice. Se poate spala cu apa la temperatura de 40 grade C. Se livreaza cu baterii, banda elastica si placuta pentru atasare la casca. Usor de manipulat, reglat, inclusiv cu manusi de lucru.
  209,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2