Lanterna, lampa frontala

Lanterne frontale, lampi frontale, lanterna frontala Petzl, lanterna frontala Black Diamond, lanterna bicicleta, lampa avertizare, lampa cu gaz.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Lampa frontala, lanterna Petzl MYO ACTIVE

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO este o frontala de ultima generatie fabricata de firma Petzl. Este o frontala perfect adaptata pentru activitati outdoor de anduranta.
  320,00 RON
 • Lanterna de bicicleta Silva Commute Compact

  Lanterna de bicicleta Silva Commute Compact

  Lanterna de bicicleta Silva Commute Compact se monteaza si se demonteaza foarte usor si rapid. Nu este nevoie de nici un fel de scule. Inelul de cauciuc care face corp comun cu lantern serveste la fixarea de ghidonul bicicletei. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  130,00 RON
 • Lanterna de bicicleta Silva Velo Inteligent Light

  Lanterna de bicicleta Silva Velo Inteligent Light

  Lanterna de bicicleta Silva Velo Inteligent Light este o lanterna deosebit de robusta si fiabila. Rezista la ploaie si ninsoare. Rezistenta la apa este dupa norma IPX7 ( Waterproof ). Este dotata cu tehnologia Inteligent Light – Optimized Light Distribution, elaborata de compania Silva. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  259,00 RON
 • Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl TIKKA RXP este compacta, robusta, usor de utilizat si cu performante greu de egalat, putere maxima 215 de lumeni.
  379,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Black Diamond Cosmo

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Cosmo

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Cosmo, cu 4 leduri, compacta, fiabila si usoara.
  149,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 150 Lumeni. Este conceputa special pentru activitati de proximitate. Bataia fasciculului de lumina se poate regla in trei variante. Functioneaza cu 3 baterii AAA / LR03 din dotare si acumulator Core. Acesta se livreaza contra cost. Aceasta frontala beneficiaza de 10 % reducere in cazul in care se cumpara cu bateria Petzl Core !
  79,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Pro

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Pro

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikk Pro este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 100 Lumeni.

  Preţ normal: 140,00 RON

  119,00 RON

 • Lanterna frontala Petzl Reactik

  Lanterna frontala Petzl Reactik 190

  Lanterna frontala Petzl Reactik 190 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor.
  309,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl Reactik + 300

  Lanterna frontala Petzl Reactik + 300

  Lanterna frontala Petzl Reactik + 300 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile si programabila cu aplicatia pentru telefoane mobile MyPetzl Light . Lanterna frontala Petzl Reactic + 300 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor:
  399,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic 220 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor: trail running, alergare, alergare montana, ture cu bicicleta, mountainbike, schi, schi de tura, ture montane, alpinism, expeditii, pescuit, vanatoare, ture cu caiacul etc.
  309,00 RON
 • Acumulator Petzl Core Hybrid

  Acumulator Petzl Core Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Acumulatorul Petzl Core Hybrid este compatibil cu lanternele frontale Petzl Hybrid fabricate din ianuarie 2017: Tikkina Tikka, Zipka, Actic, Actic Core, Tacktikka, Tacktikka +, Tactika Core si Tactikka + RGB, respectiv Petzl Tikkid fabricat din 2018. Acumulatorul beneficiaza de 10 % reducere in cazul achizitionarii cu o frontala Petzl Hybrid !
  99,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200 este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 200 Lumeni. Este conceputa special pentru activitati de proximitate. Bataia fasciculului de lumina se poate regla in trei variante.
  125,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna Frontala Petzl TIKKA R + este fabricata cu tehnologia Reactiv Lighting. Aceasta tehnologie maximalizeaza performanta frontalelor Tikka. Fluxul luminos se adapteaza instantaneu in functie de situatie si asigura consum optim de energie.
  299,00 RON
 • Lanterna frontala Balck Diamond Icon Polar

  Lanterna frontala Balck Diamond Icon Polar

  Lanterna frontala Black Diamond Icon Polar are un design modern, si luminozitate de 200 lumeni. Icon este o frontala profesionala, rezistenta la apa, recomandata pentru activitati pe timp de iarna.
  410,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1 este proiectata pentru lucru. Foarte robusta si rezistenta la diverse solicitari: lucru sub apa, cadere, calcare cu piciorul, rezistenta la solutii chimice.
  140,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2