Bucatarie camping, vase, tacamuri, vesela camping

Bucatarie camping, seturi de vase si tacamuri din aluminiu anodizat, inox si titan pentru camping, seturi de vase Primus din aluminiu dur anodizat pe exterior si acoperire ceramica pe interior, vase , tacamuri pentru ture montane, excursii, expeditii, speologie, activitati outdoor.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Cutit Camping Esbit Titanium

  Cutit Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile peste 250 Lei. Cutitul Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazut cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Furculita Camping Esbit Titanium

  Furculita Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Furculita Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Lingura Camping Esbit Titanium

  Lingura Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lingura Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Set vase Pinguin Duo Steel S, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel S

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuir la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel S este vesela camping pentru 2 persoane din otel inoxidabil, cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  153,00 RON
 • Set vase Pinguin Duo Steel L, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel L

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel L este vesela camping din otel inoxidabil pentru 2 persoane cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  199,00 RON
 • Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping si tacamuri Primus Meal Set este un set compus din 8 piese cu 15 functii. Contine tot de ce aveti nevoie pentru a manca afara in aer liber, in timpul excursiilor, turelor montane, in tabere, la catarat etc.
  89,00 RON
 • Set tacam camping Esbit Titaniu

  Set tacam camping Esbit Titaniu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de tacamuri camping Esbit Titaniu contine trei piese, cutit, furculita, lingura. Tacamurile sunt fabricate din aliaj de Titan foarte usor si dur. Acest aliaj este este foarte durabil, rezsistent la uzura si nu oxideaza.
  109,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Original

  Light My Fire tacam Spork Original

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Tacamul Spork Original este primul model de tacam multifunctional fabricat de firma suedeza Light My Fire. Are trei functii: cutit, furculita, lingura. Se fabrica intr-o varietate foarte mare de culori din material plastic rezistent la uzura, la rupere si la caldura.
  8,00 RON
 • Set vase Pinguin Quadri

  Set vase Pinguin Quadri X

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase Pinguin Quadri X este pentru 3 – 5 persoane.Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  285,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Trio Steel S

  Set vase camping Pinguin Trio Steel S

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Trio Steel S este vesela camping pentru 2-3 persoane. Setul de vase este fabricat din otel inoxidabil si are manerele trase in material plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  228,00 RON
 • Spork Pinguin – lingura, furculita camping din otel inoxidabil

  Spork Pinguin - lingura, furculita camping

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Spork Pinguin - spork, lingura, furculita camping din otel inoxidabil. Este prevazut cu inel de blocare in pozitie deschisa pentru prevenirea inchiderii accidentale.
  20,00 RON
 • Light My Fire Spork L, tacam multifunctional 2 buc.

  Light My Fire Spork L, tacam multifunctional 2 buc.

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Tacam multifunctional dintr-o singura bucata fabricat din material plastic Tritan. Tacamul are trei functii: lingura, furculita si cutit ( partea zimtata este cutit ) Este un tacam de dimensiune mare, recomandat pentru adulti.
  23,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2