Butelii gaz, combustibil

Butelii camping, butelii cu gaz, butelii Pinguin, butelii Primus, combustibil lichid Primus, buteli cu gaz lichefiat, butelii cu propan butan, izobutan, butelii cu gaz pentru 4 sezoane
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Butelie Pinguin TRAVEL GAS 230 g.

  Butelie gaz Pinguin Travel Gas 230 g.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia gaz Pinguin Travel Gas 230 g este butelie cu valva filetata compatibila cu arzatoarele Primus, MSR, Markil, GoSystem etc. Butelie pentru arzatoare si primusuri cu gaz. Contine un amestec de gaze Propan, Izobutan, Butan, care este o mixtura pentru 4 sezoane.
  20,00 RON
 • Butelie Pinguin Travel Gas 450 g

  Butelie gaz Pinguin Travel Gas 450 g

  Butelia cu gaz Pinguin Travel Gas 450 g este cu valva filetata compatibila cu arzatoarele: Pinguin, Primus, MSR. Markil, GoSystem etc. Contine un amestec de gaze Propan, Izobutan, Butan, care este o mixture pentru 4 sezoane. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata.
  30,00 RON
 • Butelie Pinguin Travel Gas 220 g, butelie aragaz camping

  Butelie gaz Pinguin Travel Gas 220 g, butelie aragaz camping

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia gaz Pinguin Travel Gas 220 g, butelie aragaz camping, este compatibila cu aragazul de voiaj Go System Dynasty Compact. Gazul din butelie este o mixtura de Propan, Butan si Izobutan utilizabil in patru sezoane. Gazul Izobutan asigura o presiune constanta si valoare termo calorica ridicata in conditii de temperatura scazuta chiar si in cazul in care butelia nu mai este plina.
  17,00 RON
 • Pinguin suport butelie gaz.

  Pinguin suport butelie gaz.

  Suportul de butelie Pinguin este compatibil cu diverse buteliile fabricate dupa norma EN 417, dar la baza sa nu depasesca diametrul de aprox. 11 cm.
  19,00 RON
 • Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia cu gaz Primus Winter Gas 230 g contine 460 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 390 g. Butelia contine un amestec de gaze special pentru sezonul de iarna. Functioneaza optim in intervalul termic + 10 grade C – 22 grade C. Continutul de Butan gaz, in acest amestec are o pondere mica comparativ cu Izobutanul si Propanul deoarece acesta este de calitate inferioara. Izobutanul si Propanul asigura ardere optima si putere termo calorica ridicata in conditii de temperatura foarte scazuta.
  38,00 RON
 • Butelie gaz Primus Power Gas 230 g

  Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 230 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit peste 250 Lei. Butelia cu gaz, cu valva, Primus Power Gas 230 g contine 460 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 390 g. Butelia contine un amestec de gaze pentru 4 sezoane. Functioneaza optim in intervalul termic + 25 grade C -15 grade C. Contine Butan gaz, Izobutan si Propan. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata.
  25,00 RON
 • Combustibil lichid usor Primus Power Fuel

  Combustibil lichid usor Primus Power Fuel

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Combustibilul lichid usor Primus Power Fuel este fabricat pentru arzatoare cu benzina si arzatoare multifuel, omnifuel, multicombustibil. Este combustibil cu putere termo calorica foarte mare, nu face fum, scrum, funingine, arde curat. Combustibil de calitate superioara comparativ cu, benzina, kerozen, motorina, petrol.
  35,00 RON
 • Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

  Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Butelia cu gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g contine 975 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 645 g. Butelia contine un amestec de gaze pentru 4 sezoane. Functioneaza optim in intervalul termic + 25 grade C -15 grade C. Contine Butan gaz, Izobutan si Propan. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata. Butelie cu valva filetata, fabricata dupa standarde Europene.
  39,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină