Mobilier camping

Mobila pentru asigurarea confortului in timpul camparii si a diverselor activitati de agrement. Mobila si seturi pliabile, rabatabile pentru campare, plaja
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Masa camping plianta, rabatabila Pinguin S

  Masa camping plianta, rabatabila Pinguin S

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Masa camping plianta,rabatabila Pinguin S, fabricata din aluminiu, dimensionata pentru patru persoane.
  210,00 RON
 • Masa camping plianta, rabatabila Pinguin M

  Masa camping plianta, rabatabila Pinguin M

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Masa plianta, pliabila Pinguin M, fabricata din aluminiu si otel, dimensionata pentru patru persoane. Picioarele sunt din teava de otel cu diametrul de 16 mm
  136,00 RON
 • Masa camping plianta, rabatabila Pinguin L

  Masa camping plianta, rabatabila Pinguin L

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Masa camping plianta, rabatabila Pinguin L, fabricata din aluminiu, dimensionata pentru 4 - 6 persoane. Picioarele sunt din profil patrat de 25 x 25 mm.
  325,00 RON
 • Set mobila camping Pinguin, pliabila - rabatabila

  Set mobila camping Pinguin, pliabila - rabatabila

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Setul de mobila camping Pinguin este compus din masa pliabila - rabatabila si patru scaune pliabile - rabatabile. Set mobila camping Pinguin, pliabila - rabatabila
  400,00 RON
 • Scaun camping pliant, rabatabil Pinguin Director

  Scaun camping pliant, rabatabil Pinguin Director

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Scaun pliant Pinguin Director, pentru camping, cu spatar, foarte rezistent, stabil si confortabil. Este fabricat din teava de aluminiu aplatizata si nervurata. Aplatizarea si nervurarea cresc considerabil rezitenta mecanica a tevii, se deformeaza mai greu.
  220,00 RON
 • Fotoliu gonflabil Trono

  Fotoliu gonflabil Trono

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Trono, un fotoliu gonflabil foarte usor si confortabil. Se umfla in cateva secunde fara efort fizic, fara pompa. Aerul patrunde in interior pe fereastra de umflare deplasand fotoliul cativa metri. Prin inchiderea si rularea ferestrei creste presiunea in fotoliu. Utilizarea fotoliului nu este limitat de anotimp, clima, temperatura, intemperii, munte, litoral, este aproape universal utilizabil. Este foarte usor, aprox 1,1 kg cu husa de transport.
  339,00 RON
 • Ancora fotoliu gonflabil Trono

  Ancora fotoliu gonflabil Trono

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile peste 250 Lei. Fotoliul gonflabil Trono are o piesa din chinga prin care se poate ancora la sol pentru evitarea deplasarii cauzate de vant sau alunecare pe panta. Ancora se fixeaza de sol prin insurubare.
  45,00 RON
 • Folie protectie fotoliu gonflabil Trono

  Folie protectie fotoliu gonflabil Trono

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Folia de protectie pentru fotoluil gonflabil Trono, protejeaza partea de jos a fotoliului de distrugerea, gaurirea, sfasierea acestuia in cazul in care este folosit pe teren cu pietre ascutite, aschi, cioate, vegetatie cu spini sau ramuri cazute la sol. Folia de protectie este parte separata de fotoliu,.
  89,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină