Protectie soare, insecte, tantari, capusa, serpi

Creme, solutii, spray de protectie impotriva razelor solare, muscaturilor de insecte, tantari, capuse, serpi. Extractoare de venin de serpi
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Spray antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii

  Spray antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii

  Sprayul antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii are ca substanta activa Saltidin cu concentratia de 12,5
  63,00 RON
 • Extractor de venin Care Plus Venimex

  Extractor de venin Care Plus Venimex

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Care Plus Venimex este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Venimex este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele.
  143,00 RON
 • Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme ofera posibilitatea testarii capusei gasita in piele pentru a afla daca este purtatoarea bacteriei Borreliose.
  56,00 RON
 • Extractor Capusa Coghlan's

  Extractor Capusa Coghlan's

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile mai mari de 250 Lei. Extractorul de capusa Coghlan`s este o penseta rotativa cu care se poate indeparta parazitul in intregime. Extragerea partiala a capusei nu rezolva nimic. Capusa trebuie indepartata cat mai repede cu putinta atat de pe om cat si de pe animalul de companie.
  20,00 RON
 • Penseta cu lupa Coghlan`s

  Penseta cu lupa Coghlan`s

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Penseta cu lupa Coghlan`s serveste la scoaterea aschiilor, acelor de albine sau de viespi. La albine si viespi, dupa intepatura, li se rupe acul si ramane in pielea celui intepat.
  50,00 RON
 • Extractor de venin Relags The Extractor

  Extractor de venin Relags The Extractor

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Relags The Extractor este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Relags este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele
  109,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină