Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3L

  Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.

  Preţ normal: 45,00 RON

  35,00 RON

 • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
  45,00 RON
 • Sac impermeabil Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L

  Sac impermeabil Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L

  Sac impermeabil, Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L fabricat din material rezistent, cusaturi lipite, inchidere prin rulare.
  79,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 40 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 40 L

  Sacul de protectie pentru rucsac Trekmates Dry Bag Liner 40 L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport.
  95,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 70 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 70 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Trekmates Dry Bag Liner 70 Leste proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.
  115,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse. Sunt multe cazurile in care benzile transportoare din aeroporturi deterioreaza rucsaci

  Preţ normal: 129,00 RON

  99,00 RON

 • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

  Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner M este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.

  Preţ normal: 89,00 RON

  69,00 RON

 • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

  Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.
  99,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină