Rucsacuri 50-100 L

Rucsaci mari de 50-100 L pentru expeditii, ture montane de mai multe zile, deplasare in tabere de baza, calatorii lungi, tabere cu cortul, calatorii de studii,
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Rucsac Atta Serac 50, rucsac de munte

  Rucsac Atta Serac 50, rucsac de munte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Atta Serac 50 este un rucsac de munte de dimensiune mare, unisex, dar la proiectarea lui s-a tinut cont sa fie comfortabil la purtare pentru adolescenti si femei. Este recomandat pentru transportul echipamentului pentru mai multe zile in excursii, drumetii, calatorii, alpinism, ture montane, trekking.

  Preţ normal: 519,00 RON

  389,00 RON

 • Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Buzunar detasabil rucsac, Atta. Buzunar detasabil compatibil cu rucsacii care au chingi de compresie laterale. Nu este relevanta marca rucsacului. Buzunarul detasabil se poate utiliza si ca husa pentru coltari.
  39,00 RON
 • Rucsac Pinguin Explorer 60

  Rucsac Pinguin Explorer 60

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pinguin Explorer 60 este un rucsac munte de dimensiune mare, pentru transportul echipamentului necesar in ture de mai multe zile. Rucsacul Pinguin Explorer 60 este proiectat pentru trekking, hiking, excursii, drumetii montane, calatorii, ture si expeditii montane. Compatibil cu sistem de hidratare.
  629,00 RON
 • Rucsac Pinguin Explorer 100

  Rucsac Pinguin Explorer 100

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Explorer 100 este proiectat pentru ture si expeditii montane, compatibil cu sistem de hidratare. Foarte rezistent, din material Hicor , cu sistem de spate rigidizat si reglabil. Posibilitate de extindere a volumului pe verticala cu 10 litrii.
  689,00 RON
 • Rucsac Ferrino Transalp 80, rucsac trekking

  Rucsac Ferrino Transalp 80, rucsac trekking

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Ferrino Transalp 80 este un rucsac de munte de dimensiune impresionanta. Este recomandat pentru transportul echipamentului pentru mai multe zile in excursii, drumetii, calatorii, alpinism, ture montane, trekking. Rucsac compartimentat, cu panou de spate reglabil, compatibil cu sistem de hidratare, dotat cu husa de protectie, inchidere de zapada, buzunar ascuns in capac cu carabiniera port chei. Doua buzunare frontale, unul cu volum si unul plat, acces la compartimentul principal cu fermoar in forma de U.
  565,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină