Geanta echipament, expeditie, duffle

Genti transport echipament pentru expeditie, duffle bags, genti impermeabile pentru echipament, genti pentru transport cu avionul, saci de protectie echipament
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 70 L

  Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 70 L

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 70 L de forma cilindrica fabricata din Tarpaulin, un material rezistent la abraziune, solicitari mecanice si impermeabil.
  265,00 RON
 • Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 100 L

  Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 100 L

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle, de forma cilindrica fabricata din Tarpaulin, un material rezistent la abraziune, solicitari mecanice si impermeabil.
  299,00 RON
 • Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 140 L

  Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 140 L

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Geanta echipament - expeditie Pinguin Duffle 140 L, de forma cilindrica fabricata din Tarpaulin, un material rezistent la abraziune, solicitari mecanice si impermeabil.
  315,00 RON
 • Geanta echipament - expeditie Montane Transition H2O 100 L

  Geanta echipament - expeditie Montane Transition H2O 100 L

  Montane Transition H2O este geanta impermeabila pentru transport echipament. Este confectionata din material Raptor H2O r Ripstop. Material cu rezistenta mare la apa, protejeaza si mentine continutul uscat. Pelicula PU pe fata si laminare TPU pe partea interioara
  509,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină