Accesorii rucsac

Accesorii rucsac, suport casca, buzunar detsabil, chinga cu trident, chinga cu catarama, husa protectie, husa ploaie, husa transport.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Buzunar detasabil rucsac, Atta. Buzunar detasabil compatibil cu rucsacii care au chingi de compresie laterale. Nu este relevanta marca rucsacului. Buzunarul detasabil se poate utiliza si ca husa pentru coltari.
  39,00 RON
 • Husa rucsac Atta S

  Husa rucsac Atta S

  Husa de protectie rucsac Atta marime S este compatibila cu rucsacii 20-40 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  45,00 RON
 • Atta, chinga compresie cu catarama

  Atta, chinga compresie cu catarama

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Chinga de compresie cu catarama, Atta, este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac sau comprimarea lor: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte etc.
  8,00 RON
 • Atta chinga cu trident

  Atta chinga cu trident

  Chinga cu trident Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
  10,00 RON
 • Suport Casca Deuter Helmet Holder

  Suport Casca Deuter Helmet Holder

  Suportul de casca Deuter Helmet Holder este compatibil cu casca de bicicleta, casca de schi, casca schi alpinism, casca catarare, casca alpinism utilitar, casca alpinism, casca speologie etc.
  59,00 RON
 • Husa rucsac Atta M

  Husa rucsac Atta M

  Husa de protectie rucsac Atta marime M este compatibila cu rucsacii 35-50 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  55,00 RON
 • Husa rucsac Atta XL

  Husa rucsac Atta XL

  Husa de protectie rucsac Atta marime XL este compatibila cu rucsacii 60-80 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  75,00 RON
 • Snur elastic Aura 3,5 mm

  Snur elastic Aura 3,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul elastic Aura 3,5 mm este un elastic rotund de calitate buna, durabil, fabricat din cauciuc natural si Poliester texturat. Este elasticul cu diametrul perfect pentru Clipul Alpin de la Duraflex, accesoriu utilizat la fixarea betelor de tura si a pioletului de rucsac. Datorita puterii de compresie remarcabil, este solutia optima pentru fixarea de rucsac a diferitelor piese de echipament sau imbracaminte.
  3,00 RON
 • Catarama Alpine Clip Duraflex

  Catarama Alpine Clip Duraflex

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Clipul Alpin Duraflex este un accesoriu esential pentru rucsacuri. În principal, serveste la fixarea betelor de trekking, bețelor pentru schi de tura, pioletului, lopata de zapada. Se pot fixa schiuri sau alte piese de echipament, în funcție de lungimea șnurului elastic folosit la îmbinarea celor doua componente ale clipului.
  6,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină