Accesorii rucsac

Accesorii rucsac, suport casca, buzunar detsabil, chinga cu trident, chinga cu catarama, husa protectie, husa ploaie, husa transport.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Buzunar detasabil rucsac, Atta. Buzunar detasabil compatibil cu rucsacii care au chingi de compresie laterale. Nu este relevanta marca rucsacului. Buzunarul detasabil se poate utiliza si ca husa pentru coltari.
  39,00 RON
 • Husa rucsac Atta S

  Husa rucsac Atta S

  Husa de protectie rucsac Atta marime S este compatibila cu rucsacii 20-40 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  45,00 RON
 • Husa rucsac Atta L

  Husa rucsac Atta L

  Husa de protectie rucsac Atta marime L este compatibila cu rucsacii 45-60 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  65,00 RON
 • Atta chinga cu catarama

  Atta chinga cu catarama

  Chinga cu catarama Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
  8,00 RON
 • Atta chinga cu trident

  Atta chinga cu trident

  Chinga cu trident Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
  10,00 RON
 • Suport Casca Deuter Helmet Holder

  Suport Casca Deuter Helmet Holder

  Suportul de casca Deuter Helmet Holder este compatibil cu casca de bicicleta, casca de schi, casca schi alpinism, casca catarare, casca alpinism utilitar, casca alpinism, casca speologie etc.
  59,00 RON
 • Husa rucsac Atta M

  Husa rucsac Atta M

  Husa de protectie rucsac Atta marime M este compatibila cu rucsacii 35-50 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  55,00 RON
 • Husa rucsac Atta XL

  Husa rucsac Atta XL

  Husa de protectie rucsac Atta marime XL este compatibila cu rucsacii 60-80 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  75,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină