Catarama,trident,chinga, accesorii marochinarie

Catarame, tridenti, chingi, diverse accesorii pentru rucsacuri, pentru productie de marochinarie si harnasament, echipamente sport si camping.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj

  Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj

  Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj este compatibila cu chinga cu latimea de 25 mm. Este fabricata din Acetal.Bara transversala centrala serveste la fixarea, coaserea de produsul dorit. Barele transversale din stanga si dreapta celei centrale servesc la ajustare, tensionare, reglare. Se pot folosi doua chingi in directie opusa pentru realizarea reglajului dublu.
  2,50 RON
 • Banda velcro, arici, scai 30 mm

  Banda velcro, arici, scai 30 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  9,00 RON
 • Banda velcro, arici, scai 25 mm

  Banda velcro, arici, scai 25 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  7,00 RON
 • Banda velco, arici, scai 20 mm

  Banda velcro, arici, scai 20 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  5,00 RON
 • Catarama Alpine Clip Duraflex

  Catarama Alpine Clip Duraflex

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Clipul Alpin Duraflex este un accesoriu esential pentru rucsacuri. În principal, serveste la fixarea betelor de trekking, bețelor pentru schi de tura, pioletului, lopata de zapada. Se pot fixa schiuri sau alte piese de echipament, în funcție de lungimea șnurului elastic folosit la îmbinarea celor doua componente ale clipului.
  6,00 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 25 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 25 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Catarama Duraflex SlipLock 25 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii. Latimea chingilor sau curelelor trebuie sa fie de 25 mm.
  0,60 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 20 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 20 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Catarama Duraflex SlipLock 20 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii. Latimea chingilor sau curelelor trebuie sa fie de 20 mm.
  0,40 RON
 • Chinga Andrei PA 40 mm la metru

  Chinga marochinarie Andrei PA 40 mm la metru

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Chinga Andrei PA 40 mm este recomandata pentru fabricarea si repararea de rucsacuri, genti de voiaj, diverse articole de marochinarie si harnasament etc. Este fabricata din amestec de fire din Poliamida si Poliester. 98 % Poliamida 2 % Poliester. Acest amestec permite folosirea in maxima siguranta in conditii de solicitari mecanice considerabile intr-un interval termic foarte mare.
  5,00 RON
 • Chinga Andrei PA 50 mm la metru

  Chinga marochinarie Andrei PA 50 mm la metru

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Chinga de marochinarie Andrei PA 50 mm este recomandata pentru fabricarea si repararea de rucsacuri, genti de voiaj, diverse articole de marochinarie si harnasament etc. Este fabricata din amestec de fire din Poliamida si Poliester. 98 % Poliamida 2 % Poliester. Acest amestec permite folosirea in maxima siguranta in conditii de solicitari mecanice considerabile intr-un interval termic foarte mare.
  7,00 RON
 • Duraflex, agrafa, clip sustinere tub sistem de hidratare

  Duraflex, agrafa, clip sustinere tub sistem de hidratare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Agrafa, clipul Duraflex pentru sustinerea tubului de la sistemul de hidratare este compatibil cu rucsacurile care pe bretea au chinga cu latimea de 25 mm. Agrafa, clipul Duraflex se poate atasa de breteaua dreapta sau stanga, functie de preferinta utilizatorului.
  4,00 RON
 • Catarama Duraflex Mojave 40 mm

  Catarama Duraflex Mojave 40 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile mai mari de 250 Lei. Catarama Duraflex Mojave 40 mm este o catarama de ajustare si reglaj pentru chinga cu latimea de 40 mm. Pentru functionare optima este recomandat sa se utilizeze chingi de calitate buna cu densitate mare si o tinuta apreciabila, tesute din fire cu 750 – 1000 Den.
  2,50 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 30 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 30 mm, reglaj si fixare

  Taxe transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Catarama Duraflex SlipLock 30 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii.
  0,75 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 40 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 40 mm, reglaj si fixare

  Taxe transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Catarama Duraflex SlipLock 40 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii.
  1,00 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 50 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 50 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Catarama Duraflex SlipLock 50 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii.
  1,25 RON
 • Atta, chinga compresie cu catarama

  Atta, chinga compresie cu catarama

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Chinga de compresie cu catarama, Atta, este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac sau comprimarea lor: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte etc.
  8,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2