Rucsacuri 30-50 L

Rucsacii medii 30-50 l sunt de o varietate foarte mare; tehnici pentru alpinism, expeditii schi de tura, versatili pentru ture montane, excursii, calatorie,copii, femei, unisex.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Rucsac Montane Medusa 32

  Rucsac Montane Medusa 32

  Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Montane Medusa 32 este un rucsac tehnic, ultrausor, conceput pentru ascensiuni montane si ultra distance maraton, unde greutatea scazuta, confortul si fiabilitatea echipamentului sunt esentiale.
  399,00 RON
 • Rucsac Lowe Alpine Airzone Trek 30

  Rucsac Lowe Alpine Airzone Trek 30

  Rucsacul Lowe Alpine Airzone Trek 30 este recomandat pentru trekking, ture montane, calatorii, excursii, parcurgerea de trasee montane din cabana in cabana. Este un rucsac cu panoul de spate ventilat cu sistem din plasa intinsa pe structura curbata, foarte rigida. Spatiul creat pentru circulatia aerului nu se diminueaza nici in cazul incarcarii la maxim a rucsacului.
  599,00 RON
 • Rucsac ATTA Serac 30, rucsac de munte

  Rucsac ATTA Serac 30, rucsac de munte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Atta Serac 30 este un rucsac de munte recomandat pentru alpinism, ture montane, excursii, drumetii, calatorii, trekking, diverse activitati outdoor. Este un rucsac simplu, curat, dar cu multe accesorii utile pentru fixarea, atasarea echipamentului care in mod normal se poarta pe rucsac: piolet, bete trekking, termos, bidon apa, izopren, saltea autogonflabila
  349,00 RON
 • Rucsac Pinguin Walker 50

  Rucsac Pinguin Walker 50

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Walker 50 este proiectat pentru ture si expeditii montane drumetii, excursii, trekking, hiking. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate fix. Compatibil cu sistem de hidratare.
  499,00 RON
 • Rucsac Grivel Haute Route 30+5, pentru schi de tura si alpinism

  Rucsac Grivel Haute Route 30+5, pentru schi de tura si alpinism

  Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Grivel Haute Route 30+5 este proiectat pentru schi de tura si alpinism.Este rucsacul de care are nevoie oricare impatimit al schiului de tura sau al alpinismului. Design simplu si curat, dar are toate dotarile necesare pentru categoria lui. Schiurile se pot atasa lateral pe verticala sau frontal in diagonala. Posibilitate de atasare coltari, pioleti, bete telescopic. Chinga de fixare sub capac.
  575,00 RON
 • Rucsac Grivel Alpine Pro 40 + 10

  Rucsac Grivel Alpine Pro 40 + 10

  Transport gratuit la produsele cu pret mai mare de 250 Lei. Rucsacul Grivel Alpine pro 40 + 10 este un rucsac tehnic, proiectat pentru Alpinism, Catarare in pereti mari, Schi Alpinism si Schi de tura, dar este utilizabil si la alte activitati montane, alpine sau expeditii. Este fabricat din material textil obtinut din materiale sintetice reciclate. Este un rucsac dotat cu multe accesorii utile: husa de ploaie, buzunar pentru sistemul de hidratare, suport pentru casca in buzunar special, chingi de fixare pentru coarda sub capac, buzunare pe centura, buzunar pe partea frontala
  690,00 RON
 • Rucsac Deuter Rise 34 +, pentru snowboard si schi de tura

  Rucsac Deuter Rise 34 +, pentru snowboard si schi de tura

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Rucsacul Deuter Rise 34 + are volum destul de mare pentru a putea fi folosit atat in turele de o zi dar si in turele mai lungi. Poti folosi buzunarul frontal cu acces rapid pentru echipamentul de salvare in caz de avalansa. Este un rucsac proiectat pentru ture montane, drumetii, schi de tura, schi alpin, snowboard, ture cu rachete de zapada.
  765,00 RON
 • Rucsac Mammut W Trea Guide 40 + 7

  Rucsac Mammut W Trea Guide 40 + 7

  Rucsacul Mammut W Trea Guide 40 + 7 este un rucsac robust, special conceput pentru anatomia feminina, confortabil si care poate fi transformat intr-un rucsac usor. Sistemul de sustinere butterfly® ofera ampla libertate de miscare. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  549,00 RON
 • Rucsac Montane Yarara Woman 32 L

  Rucsac Montane Yarara Woman 32 L

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Montane Yarara Woman 32 L este conceput pentru femei. Usor, potrivit pentru orice activitate montana. O noutate remarcabila prezinta sistemul de prindere Dual Tool pentru pioleti sau bete telescopice. Domenii de utilizare: ture fast alpine, alpinism, catarare pe gheata, ture montane, trekking, calatorii.
  399,00 RON
 • Rucsac Pinguin Air 33, pentru bicicleta, trekking

  Rucsac Pinguin Air 33, pentru bicicleta, trekking

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Air 33 este un rucsac pentru bicicleta, mountain bike, ture montane scurte, drumetii, trekking, hiking. Panoul de spate este bine ventilat. Are panou de spate cu plasa intinsa. Aerul circula intre plasa si rucsac aerisind si uscand spatele. Intinderea continua a plasei este asigurata de o structura metalica flexibila si doua bare de duraluminiu preformat.
  343,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

  Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 40 este un rucsac de iarna, proiectat pentru schi de tura , freeride, ture cu rachete de zapada etc. Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
  469,00 RON
 • Rucsac Pinguin Trail 42

  Rucsac Pinguin Trail 42

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Trail 42 este un rucsac cu panou de spate foarte aerisit. Panoul de spate are sistemul AVBS, cu dispersare a transpiratiei si aerisire buna . Proiectat pentru ture montane, drumetii, excursii, tekking, hiking.
  425,00 RON
 • Rucsac montan Pinguin Vector 35

  Rucsac montan Pinguin Vector 35

  Transport gratuit la produse cu prtul mai mare de 250 Lei. Pinguin Vector 35 este un rucsac de munte pentru trekking, drumetii, excursii, cu doua compartimente recomandat pentru ture montane, drumetii, excursii, calatorii, trekking, hiking, backpacking. Este un rucsac rezistent din material Polyamid 6.6 cu sistem de spate rigidizat cu bara de aluminiu, accepta sistem de hidratare. La dezvoltarea si fabricarea acestor rucsacuri accentul a fost pus pe durabilitate si sistemul de spate.
  409,00 RON
 • Rucsac Pinguin Activent 48

  Rucsac Pinguin Activent 48

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Activent 48 este un rucsac pentru ture montane, drumetii, excursii, trekking, hiking, backpacking. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate fix. Compatibil cu sistem de hidratare
  489,00 RON
 • Rucsac Pinguin Attack 45

  Rucsac Pinguin Attack 45

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Attack 45 este un rucsac compartimentat conceput sa corespunda la diverse activitati montane. Compartimentarea se face cu panou divizor cu fermoar. Are doua buzunare laterale cu fermoar , este prevazut cu sistem de atasare a schiurilor. Doua perechi de chingi de compresie laterale, prinderi pentru pioleti, doua chingi frontale pentru atasarea diverselor obiecte, izolir, snowboard etc.
  499,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2