Sisteme de hidratare

Sisteme de hidratare pentru rucsacuri montane, pentru rucsacuri de alergare, pentru rucsacuri de bicicleta si mountainbike, pentru rucsaci de schi de tura.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer , Water Bag, Rezervor de apa ) este unul din cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  134,00 RON
 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 3 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  90,00 RON
 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 2 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  87,00 RON
 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  44,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Pro 3 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Pro 3 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Pro 3 L este compatibil cu rucsacii Pinguin, cu rucsacii care au doua repere de prindere pe pertea interioara a panoului de spate si cu rucsacii care nu au sistem de atasare a hidrobagului. Rezervorul are un brat de sustinere,care tine rezervorul in pozitie verticala daca nu este plin cu lichid sau daca rucsacul nu este dotat cu sistem de atasare a hidrobagului.
  96,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Pro 2 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Pro 2 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Pro 2 L este compatibil cu rucsacii Pinguin, cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate si cu rucsacii care nu au sistem de atasare a hidrobagului. Rezervorul are un brat de sustinere, care tine rezervorul in pozitie verticala daca nu este plin cu lichid sau daca rucsacul nu este dotat cu sistem de atasare a hidrobagului.
  93,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Basic 3 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Basic 3 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Basic 3 L este compatibil cu rucsacii Pinguin si cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate. Punga de apa este fabricata din material plastic cu rezistenta mecanica mare. Pe partea interioara este o pelicula, un film, antibacterian cu rezistenta mare la abraziune.
  86,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Basic 2 L este compatibil cu rucsacii Pinguin si cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate. Punga de apa este fabricata din material plastic cu rezistenta mecanica mare. Pe partea interioara este o pelicula, un film, antibacterian cu rezistenta mare la abraziune.
  83,00 RON
 • Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Filtrul de apa Care Plus, water filter filtreaza apa cu un sistem de microfibre capilare. Este un filtru foarte practic, de dimensiune mica si capacitate mare de filtrare a apei. Este fabricat in colaborare cu Sawyer Inc., firma specializata in fabricarea sistemelor de filtrare a apei potabile si a substantelor de protectie impotriva insectelor.
  229,00 RON
 • Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

  Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

  Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare
  62,00 RON
 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer, Water Bag, Rezervor de apa ) este unul dintre cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  149,00 RON
 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  25,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină