Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 1 L

  Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 1 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul impermeabil pentru trusa de prim ajutor Trekmates este fabricat din material rezistent la abraziune si sfasiere, Nylon 210 D Rip Stop. Sacul are baza rotunda prevazuta cu maner. Cusaturile sunt lipite. Cruce alba pentru identificare mai usoara. Pe interior pelicula alba pentru vizibilitate mai buna. Inchidere prin rulare
  53,00 RON
 • Light My Fire Add a Twist, set recipiente de siguranta

  Light My Fire Add a Twist, set recipiente de siguranta

  Light My Fire Add a Twist este un set de recipiente cu capac, pentru organizarea echipamentului in rucsac. Este conceput astfel, incat sa se poata impacheta cu usurinta in rucsac.
  99,00 RON
 • Light My Fire Tinder Dust, aschii pentru aprinderea focului

  Light My Fire Tinder Dust, aschii pentru aprinderea focului

  Aschiile pentru aprinderea focului, Light My Fire Tinder Dust sunt facute din pin cultivat in Honduras. Este un pin cu continut foarte mare de rasina, contine peste 80 % rasina. Din aceasta cauza aschiile se aprind foarte usor si in conditii de umezeala. In prima faza se aprinde rasina, dupa aceea lemnul.
  18,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Matrix 38

  Saltea autogonflabila Pinguin Matrix 38

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Matrix 38 are greutatea de: 1,19 kg. Pinguin Matrix 38 este o saltea de dimensiune mare care urmareste forma sacilor de dormit sarcofag. Folosind aceasta saltea, sacul de dormit nu va depasi in lateral dimensiunea saltelei.
  255,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Matrix 25

  Saltea autogonflabila Pinguin Matrix 25

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Matrix 25 are greutatea de: 0,86 kg. Pinguin Matrix 25 este o saltea de dimensiune mare care urmareste forma sacilor de dormit sarcofag. Folosind aceasta saltea, sacul de dormit nu va depasi in lateral dimensiunea saltelei.
  225,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 30 are greutatea de: 0,99 kg Dimensiune: 181 x 51 x 3 cm. Dimensiune inpachetat: 16 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de confort deosebit.
  200,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20 Long

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20 Long

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 20 Long are greutatea de: 0,79 kg Dimensiune: 195 x 51 x 2 cm. Dimensiune inpachetat: 12 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de confort deosebit.
  190,00 RON
 • Izolir, Izopren Polifoam N 6006, placa Polietilena

  Izopren, izolir Polifoam N 6006, placa Polietilena

  Taxa transport 20 Lei / mp. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul, izolirul Polifoam N 6006 este placa din spuma de Polietilena cu densitate medie, 60 kg - metru cub si grosimea de 6 mm. Pretul este pentru 1 metru patrat de placa. Rola are latimea de 1,5 m.
  39,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna frontala Petzl TIKKA R +

  Lanterna Frontala Petzl TIKKA R + este fabricata cu tehnologia Reactiv Lighting. Aceasta tehnologie maximalizeaza performanta frontalelor Tikka. Fluxul luminos se adapteaza instantaneu in functie de situatie si asigura consum optim de energie.
  299,00 RON
 • Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz

  Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna frontala pentru copii Black Diamond Wiz cu 2 LED-uri, intensitate lumina 30 lumeni. Design compact. Rezistenta la stropire cu apa, din orice unghi (IPX4). Un singur comutator pentru toate functiile. Indicator nivel de descarcare baterii. Se inchide automat dupa 2 ore pentru a preveni descarcarea bateriilor. Echipat cu 2 SinglePower LED.
  90,00 RON
 • Lanterna Frontala Black Diamond Icon

  Lanterna Frontala Black Diamond Icon

  Lanterna Frontala Black Diamond Icon are un design modern si luminozitate de 200 lumeni. Icon este o frontala profesionala, rezistenta la apa. Cea mai puternica lanterna frontala Black Diamond
  365,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Black Diamond Spot 300 este o frontala foarte populara. Se poate utiliza de la patrularea de noapte pana la rapelul de dupa o zi lunga de catarare. Dispune de luminozitate de 300 lumeni si carcasa rezistenta la apa. Tehnologia PowerTap permite comutarea cu usurinta intre functiile lanternei. Cu modul de blocare a bateriilor frontala nu se aprinde accidental.
  194,00 RON
 • Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Filtrul de apa Care Plus, water filter filtreaza apa cu un sistem de microfibre capilare. Este un filtru foarte practic, de dimensiune mica si capacitate mare de filtrare a apei. Este fabricat in colaborare cu Sawyer Inc., firma specializata in fabricarea sistemelor de filtrare a apei potabile si a substantelor de protectie impotriva insectelor.
  229,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Titan

  Arzator Pinguin Surpass Titan

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Surpass Titan este un arzator din titan, cu cap de ardere puternic. Suportul zimtat pliabil din titaniu, asigura stabilitate. Este unul din cele mai usoare arzatoare din lume. Compatibil cu butelii de gaze de 230 grame şi 450 grame Pinguin, sau orice butelie cu valva filetata.
  147,00 RON
 • Lingura Camping Esbit Titanium

  Lingura Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lingura Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4
 5. 5