Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6

 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  25,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Original

  Light My Fire tacam Spork Original

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Tacamul Spork Original este primul model de tacam multifunctional fabricat de firma suedeza Light My Fire. Are trei functii: cutit, furculita, lingura. Se fabrica intr-o varietate foarte mare de culori din material plastic rezistent la uzura, la rupere si la caldura.
  8,00 RON
 • Set tacam camping Esbit Titaniu

  Set tacam camping Esbit Titaniu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de tacamuri camping Esbit Titaniu contine trei piese, cutit, furculita, lingura. Tacamurile sunt fabricate din aliaj de Titan foarte usor si dur. Acest aliaj este este foarte durabil, rezsistent la uzura si nu oxideaza.
  109,00 RON
 • Esbit, cafetiera Camping cu spirt solid, otel inoxidabil

  Esbit, cafetiera Camping cu spirt solid, otel inoxidabil

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cafetiera Camping Esbit cu spirt solid este un mini espressor din otel inoxidabil. Are un filtru foarte fin care face aprox 200 ml cafea proaspata, cu doua pastile de spirt solid de 4 g. Este ideal pentru persoanele care nu vor sa renunte la savoarea cafelei naturale.
  197,00 RON
 • Folie protectie fotoliu gonflabil Trono

  Folie protectie fotoliu gonflabil Trono

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Folia de protectie pentru fotoluil gonflabil Trono, protejeaza partea de jos a fotoliului de distrugerea, gaurirea, sfasierea acestuia in cazul in care este folosit pe teren cu pietre ascutite, aschi, cioate, vegetatie cu spini sau ramuri cazute la sol. Folia de protectie este parte separata de fotoliu,.
  89,00 RON
 • Ancora fotoliu gonflabil Trono

  Ancora fotoliu gonflabil Trono

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile peste 250 Lei. Fotoliul gonflabil Trono are o piesa din chinga prin care se poate ancora la sol pentru evitarea deplasarii cauzate de vant sau alunecare pe panta. Ancora se fixeaza de sol prin insurubare.
  45,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Trio Steel L

  Set vase camping Pinguin Trio Steel L

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Trio Steel L este vesela camping pentru 2-3 persoane. Setul de vase este fabricat din otel inoxidabil si are manerele trase in material plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  253,00 RON
 • Izolir, izopren Polifoam Alpinist 1900x600x10 mm

  Izolir, izopren Polifoam Alpinist 1900x600x10 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Izolir, izopren Polifoam Alpinist cu densitate medie, 50 kg. / mc., densitate cu 65 % mai mare comparativ cu classicul izolir Polifoam. Avand densitatea de 50 kg./ mc., pierderea din grosime datorata tasarii cauzata de utilizari repetate apare mult mai tarziu.
  57,00 RON
 • Hamac Amazonas Adventure, hamac ultrausor

  Hamac Amazonas Adventure, hamac ultrausor

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamacul Amazonas Adventure este un hamac ultrausor de dimensiuni normale, cu greutate foarte mica, cu volumul impachetat, foarte mic. Este fabricat din Nylon ripstop foarte rezistent, hamacul suporta greutatea de 150 kg. Materialul este placut la atingere, transporta transpiratia si se usca repede
  245,00 RON
 • Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

  Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul pentru șezut are dimensiunea de 40x30 cm. Este foarte util pentru persoane care in timpul turelor montane sau la drumeție, excursie, in timpul pauzelor de odihna simt nevoia sa se așeze. Este util și pentru cățărători, la baza peretelui, in tabere sau la campare pentru șezut in timpul gătirii alimentelor sau consumarea lor etc.
  7,00 RON
 • Izolir, izopren Camping Polifoam 180 x 50

  Izolir, izopren Camping Polifoam 180 x 50

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izolir, izopren cu densitate normala de 30 kg. / mc. Este un izolir, izopren cu destinatie camping. Este de culoare gri antracit si se livreaza cu doua benzi elastice.
  34,00 RON
 • Frontala Black Diamond Storm 350 Lm.

  Frontala Black Diamond Storm 350 Lm.

  Taxa livrare 15 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Frontala Black Diamond Storm 350 Lm. are o carcasa foarte robusta si etansa. Dispune de un sistem de inchidere foarte sigur care o protejeaza de noroi, apa, zapada. Comutatorul Power Tap Technology, montat lateral, permite comutarea de la lumina maxima la estompata cu o singura mana prin atingere.

  Preţ normal: 245,00 RON

  185,00 RON

 • Lanterna, lampa frontala Black Diamond Ion 100

  Lanterna, lampa frontala Black Diamond Ion 100

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Modelul nou de frontala Black Diamond Ion are un design mai atractiv, este mai compacta, luminozitate crescuta la 100 Lumeni. Rezistenta la apa IP X8, rezista 30 minute scufundata in apa la 1 m adancime. Our smallest, lightest and most compact fully functional headlamp that runs on AAA batteries, the Ion features a powerful, modern design for ultralight outings and emergency use.

  Preţ normal: 120,00 RON

  95,00 RON

 • Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid

  Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Actik Core 350 Hybrid este puternica, usoara si compacta, cu lumina alba pentru distanta si proximitate, respectiv cu lumina rosie pentru vedere de noapte si pentru situatii de urgenta. Este o frontala hibrida. Se livreaza cu bateria reincarcabila Core, dar poate functiona si cu 3 baterii AAA.
  210,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Tikka Hybrid 200 este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 200 Lumeni. Este conceputa special pentru activitati de proximitate. Bataia fasciculului de lumina se poate regla in trei variante.
  125,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6