Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3.  5 
 4. 6
 5. 7

 • Acumulator Petzl Core Hybrid

  Acumulator Petzl Core Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Acumulatorul Petzl Core Hybrid este compatibil cu lanternele frontale Petzl Hybrid fabricate din ianuarie 2017: Tikkina Tikka, Zipka, Actic, Actic Core, Tacktikka, Tacktikka +, Tactika Core si Tactikka + RGB, respectiv Petzl Tikkid fabricat din 2018.
  99,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic 220 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor: trail running, alergare, alergare montana, ture cu bicicleta, mountainbike, schi, schi de tura, ture montane, alpinism, expeditii, pescuit, vanatoare, ture cu caiacul etc.
  309,00 RON
 • Hamac Amazonas Adventure, hamac ultrausor

  Hamac Amazonas Adventure, hamac ultrausor

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamacul Amazonas Adventure este un hamac ultrausor de dimensiuni normale, cu greutate foarte mica, cu volumul impachetat, foarte mic. Este fabricat din Nylon ripstop foarte rezistent, hamacul suporta greutatea de 150 kg. Materialul este placut la atingere, transporta transpiratia si se usca repede
  245,00 RON
 • Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

  Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Hamacul Amazonas Adventure XXL Nemo este un hamac de dimensiune mare, cu greutate foarte mica, cu volumul impachetat, foarte mic. Este fabricat din Nylon ripstop foarte rezistent, hamacul suporta greutatea de 200 kg. Materialul Este placut la atingere, transporta transpiratia si se usca repede.
  329,00 RON
 • Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping si tacamuri Primus Meal Set este un set compus din 8 piese cu 15 functii. Contine tot de ce aveti nevoie pentru a manca afara in aer liber, in timpul excursiilor, turelor montane, in tabere, la catarat etc.
  89,00 RON
 • Hamac Amazonas Travel Set

  Hamac Amazonas Travel Set

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamacul Amazonas Travel set este un hamac larg, confortabil si reglabil. Este dotat cu coarda si carligul pentru ancorare. Este fabricat din material de calitate deosebita atase sintetica folosita la fabricarea parasutelor.
  130,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv, plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  94,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular, pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv cu latimea de 8 cm., plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  139,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid

  Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Tikkina Hybrid este compacta usoara cu puterea maxima de iluminare de 150 Lumeni. Este conceputa special pentru activitati de proximitate. Bataia fasciculului de lumina se poate regla in trei variante. Functioneaza cu 3 baterii AAA / LR03 din dotare si acumulator Core. Acesta se livreaza contra cost.
  79,00 RON
 • Extractor de venin Relags The Extractor

  Extractor de venin Relags The Extractor

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Relags The Extractor este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Relags este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele
  109,00 RON
 • Penseta cu lupa Coghlan`s

  Penseta cu lupa Coghlan`s

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Penseta cu lupa Coghlan`s serveste la scoaterea aschiilor, acelor de albine sau de viespi. La albine si viespi, dupa intepatura, li se rupe acul si ramane in pielea celui intepat.
  50,00 RON
 • Extractor Capusa Coghlan's

  Extractor Capusa Coghlan's

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile mai mari de 250 Lei. Extractorul de capusa Coghlan`s este o penseta rotativa cu care se poate indeparta parazitul in intregime. Extragerea partiala a capusei nu rezolva nimic. Capusa trebuie indepartata cat mai repede cu putinta atat de pe om cat si de pe animalul de companie.
  20,00 RON
 • Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme ofera posibilitatea testarii capusei gasita in piele pentru a afla daca este purtatoarea bacteriei Borreliose.
  56,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl Reactik

  Lanterna frontala Petzl Reactik 190

  Transport gratuit. Lanterna frontala Petzl Reactik 190 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor.

  Preţ normal: 300,00 RON

  265,00 RON

 • Lanterna frontala Petzl Reactik + 300

  Lanterna frontala Petzl Reactik + 300

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lanterna frontala Petzl Reactik + 300 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile si programabila cu aplicatia pentru telefoane mobile MyPetzl Light . Lanterna frontala Petzl Reactic + 300 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor:

  Preţ normal: 399,00 RON

  339,00 RON

Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3.  5 
 4. 6
 5. 7