Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3.  5 
 4. 6
 5. 7

 • Acumulator Petzl Core Hybrid

  Acumulator Petzl Core Hybrid

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Acumulatorul Petzl Core Hybrid este compatibil cu lanternele frontale Petzl Hybrid fabricate din ianuarie 2017: Tikkina Tikka, Zipka, Actic, Actic Core, Tacktikka, Tacktikka +, Tactika Core si Tactikka + RGB, respectiv Petzl Tikkid fabricat din 2018.
  99,00 RON
 • Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lanterna, lampa frontala Petzl Reactik 220 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic 220 a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor: trail running, alergare, alergare montana, ture cu bicicleta, mountainbike, schi, schi de tura, ture montane, alpinism, expeditii, pescuit, vanatoare, ture cu caiacul etc.
  309,00 RON
 • Fotoliu gonflabil Trono

  Fotoliu gonflabil Trono

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Trono, un fotoliu gonflabil foarte usor si confortabil. Se umfla in cateva secunde fara efort fizic, fara pompa. Aerul patrunde in interior pe fereastra de umflare deplasand fotoliul cativa metri. Prin inchiderea si rularea ferestrei creste presiunea in fotoliu. Utilizarea fotoliului nu este limitat de anotimp, clima, temperatura, intemperii, munte, litoral, este aproape universal utilizabil. Este foarte usor, aprox 1,1 kg cu husa de transport.
  339,00 RON
 • Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

  Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Hamacul Amazonas Adventure XXL Nemo este un hamac de dimensiune mare, cu greutate foarte mica, cu volumul impachetat, foarte mic. Este fabricat din Nylon ripstop foarte rezistent, hamacul suporta greutatea de 200 kg. Materialul Este placut la atingere, transporta transpiratia si se usca repede.
  329,00 RON
 • Hamac Amazonas Travel Set

  Hamac Amazonas Travel Set

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamacul Amazonas Travel set este un hamac larg, confortabil si reglabil. Este dotat cu coarda si carligul pentru ancorare. Este fabricat din material de calitate deosebita atase sintetica folosita la fabricarea parasutelor.
  130,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Active pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv, plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  94,00 RON
 • Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit

  Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Trusa prim ajutor Deuter First Aid Kit Regular, pentru urgente. Este mica compacta, bine compartimentata. Continut: foarfeca, fluier cu clips, manusi de unica folosinta, bandaj cu adeziv cu latimea de 8 cm., plasturi, rola leucoplast, fasa, comprese sterile, eticheta cu semnanale SOS alpine si numere de telefon pentru urgente.
  139,00 RON
 • Extractor de venin Relags The Extractor

  Extractor de venin Relags The Extractor

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Relags The Extractor este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Relags este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele
  109,00 RON
 • Penseta cu lupa Coghlan`s

  Penseta cu lupa Coghlan`s

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Penseta cu lupa Coghlan`s serveste la scoaterea aschiilor, acelor de albine sau de viespi. La albine si viespi, dupa intepatura, li se rupe acul si ramane in pielea celui intepat.
  50,00 RON
 • Extractor Capusa Coghlan's

  Extractor Capusa Coghlan's

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile mai mari de 250 Lei. Extractorul de capusa Coghlan`s este o penseta rotativa cu care se poate indeparta parazitul in intregime. Extragerea partiala a capusei nu rezolva nimic. Capusa trebuie indepartata cat mai repede cu putinta atat de pe om cat si de pe animalul de companie.
  20,00 RON
 • Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme

  Care Plus Test Capusa boala Lyme ofera posibilitatea testarii capusei gasita in piele pentru a afla daca este purtatoarea bacteriei Borreliose.
  56,00 RON
 • Extractor de venin Care Plus Venimex

  Extractor de venin Care Plus Venimex

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Care Plus Venimex este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Venimex este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele.
  143,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl Reactik

  Lanterna frontala Petzl Reactik 190

  Transport gratuit. Lanterna frontala Petzl Reactik 190 este compacta, inteligenta cu baterii reincarcabile. Lanterna frontala Petzl Reactic a fost conceputa sa functioneze optim in diverse situatii si la o multitudine de activitatii in aer liber, outdoor.

  Preţ normal: 300,00 RON

  265,00 RON

 • Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia cu gaz Primus Winter Gas 230 g contine 460 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 390 g. Butelia contine un amestec de gaze special pentru sezonul de iarna. Functioneaza optim in intervalul termic + 10 grade C – 22 grade C. Continutul de Butan gaz, in acest amestec are o pondere mica comparativ cu Izobutanul si Propanul deoarece acesta este de calitate inferioara. Izobutanul si Propanul asigura ardere optima si putere termo calorica ridicata in conditii de temperatura foarte scazuta.
  38,00 RON
 • Arzator Primus Mimer Duo

  Arzator Primus Mimer Duo

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Primus Mimer Stove Duo este un arzator foarte versatil, aproape universal. Este compatibil cu butelii cu valva filetata si cu valva nefiletata. Arzatorul este compus din regulatorul cu sistemul de racordare la butelie si capul arzator, acestea se livreaza desfacute. Se asambleaza printr-o simpla infiletare. Teava de legatura este prevazuta cu patru orificii laterale pentru absortia aerului. Gazul care urca spre capul arzator absoarbe aer pentru arderea cat mai perfecta a gazului, asigurand si putere termo calorica mare. Buteliile nu sunt incluse, sunt doar cu scop ilustrativ.
  135,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3.  5 
 4. 6
 5. 7