Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3.  7 
  4. 8
  5. 9

  • Set vase Pinguin Rover S, set vase camping

    Set vase Pinguin Rover S, set vesela camping

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover S este vesela de camping pentru 3 - 5 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedicaoxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
    215,00 RON
  • Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

    Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover L, set vesela camping pentru familie de 4 - 6 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
    239,00 RON
  • Light My Fire tacam Spork Titanium

    Light My Fire tacam Spork Titanium

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Light My Fire Spork Titanium, tacam multifunctional din titan, ultrausor cu trei functii: cutit, furculita, lingura. Titanul un metal foarte usor si deosebit de rezistent, este folosit in industria aeronautica, la fabricarea de aparatura medicala si de ceva vreme la fabricarea echipamentelor de camping si sportive.
    59,00 RON
  • Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

    Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Este o frontala de urgenta, foarte usoara si practica. Este dotata cu patru leduri, trei albe si unu rosu. Trei moduri de iluminare, economic, maxim, intermitent. Led alb, economic, maxim, intermitent. Led rosu, maxim, intermitent. Autonomie de 70 ore in mod economic, lumineaza pana la 29 m mod maxim, luminozitate de 26 lumeni in mod maxim.
    99,00 RON
  • Termos Esbit 1000 ml. negru

    Termos Esbit 1000 ml. negru

    Taxa livrare 15 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Termos Esbit 1000 ml negru, din otel inoxidabil, cu perete dublu, finisaj negru aderent. Foarte buna izolare termica, lichidele raman calde si dupa 24 ore. Capac dublu cu doua pahare. Este o piesa esentiala a echipamentului de calatorie si camping.
    125,00 RON
  • Set vase camping Pinguin Double X

    Set vase camping Pinguin Double X

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase Pinguin Double X, set vase camping pentru 2 persoane. Fabricat din aluminiu cu anodizare dura. Vasul mare este prevazut cu schimbator de caldura, care economiseste 20 - 30 % combustibil. In set incape o butelie cu gaz si un arzator de dimensiuni mici.
    249,00 RON
  • Set vase camping Pinguin Solo X

    Set vase camping Pinguin Solo X

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase Pinguin Solo X este set vase camping pentru 1 persoana fabricat din aluminiu cu anodizare dura, prevazut cu schimbator de caldura, care reduce consumul de gaz cu 20 - 30 %.
    145,00 RON
  • Set vase camping Pinguin Solo

    Set vase camping Pinguin Solo Alu

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase Pinguin Solo Alu este set vase camping pentru 1 persoana. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura, pentru o suprafata mai dura, rezistenta sporita la flacara, evitarea oxidarii.
    89,00 RON
  •  Briceag Opinel Slim 12

    Briceag Opinel Slim 12

    Briceagul Opinel Slim 12 este recomandat pentru curatat si transat peste
    69,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Peak 25 Short

    Saltea autogonflabila Pinguin Peak 25 Short

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250. Salteaua autogonflabila Pinguin Peak 25 Short este recomandata pentru primavara, vara, toamna. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si termoizolatia. Canalele verticale din spuma asigura compresibilitate optima, greutate redusa si revenirea la grosimea initala si in caz de utilizare frecventa.
    149,00 RON
  • Izolir, izopren Polifoam 10 mm la comanda

    Izolir, izopren Polifoam 10 mm la comanda

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Izolir, izopren cu grosimea de 10 mm. Posibilitate de a comanda saltea la dimensiunea dorita. . Rola de izolir brut este de densitate standard 30 kg - metru cub cu grosimea de 10 mm si latimea de 100 cm. Dvs. stabiliti latimea si lungimea la care doriti sa dimensionam salteaua. Pretul saltelei se calculeaza functie de suprafata saltelei comandate. Pretul izoprenului este de 38 Lei inclusiv TVA - metru patrat
    40,00 RON
  • Husa protectie saltea camping, Izolir, izopren  Atta

    Atta husa prot. izolir, husa prot. izopren

    Husa de protectie izolir, izopren Atta este dimensionata pentru saltele cu grosimea de 8 - 10 - 12 mm., latimea de 50 - 55 cm. si lungimea de 180 - 185 cm. Este o husa care protejeaza izolirul, izoprenul pe timpul transportului pe rucsac sau cu mijloace de transport de murdarie sau deteriorare cauzata de frecare, agatare de diferita obiecte.
    29,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3.  7 
  4. 8
  5. 9