Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 5
 2. 6
 3.  7 
 4. 8
 5. 9

 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1 este proiectata pentru lucru. Foarte robusta si rezistenta la diverse solicitari: lucru sub apa, cadere, calcare cu piciorul, rezistenta la solutii chimice.
  140,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl MYO ACTIVE

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO

  Lampa frontala, lanterna Petzl MYO este o frontala de ultima generatie fabricata de firma Petzl. Este o frontala perfect adaptata pentru activitati outdoor de anduranta.
  320,00 RON
 • Set vase Pinguin Family, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Family, set vesela camping

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Setul de vase pinguin Family, este set vesela camping pentru familie sau grup de 8 persoane. Este fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor au invelis rezistent la foc.
  329,00 RON
 • Termos Esbit 500 ml.

  Termos Esbit 500 ml.

  Taxa livrare 20 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Termosul Esbit 500 ml este un termos usor din otel inoxidabil, cu perete dublu, finisaj negru aderent.
  99,00 RON
 • Termos Esbit 1000 ml. negru

  Termos Esbit 1000 ml. negru

  Taxa livrare 15 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Termos Esbit 1000 ml negru, din otel inoxidabil, cu perete dublu, finisaj negru aderent. Foarte buna izolare termica, lichidele raman calde si dupa 24 ore. Capac dublu cu doua pahare. Este o piesa esentiala a echipamentului de calatorie si camping.
  125,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Este o frontala de urgenta, foarte usoara si practica. Este dotata cu patru leduri, trei albe si unu rosu. Trei moduri de iluminare, economic, maxim, intermitent. Led alb, economic, maxim, intermitent. Led rosu, maxim, intermitent. Autonomie de 70 ore in mod economic, lumineaza pana la 29 m mod maxim, luminozitate de 26 lumeni in mod maxim.
  99,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Titanium

  Light My Fire tacam Spork Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Light My Fire Spork Titanium, tacam multifunctional din titan, ultrausor cu trei functii: cutit, furculita, lingura. Titanul un metal foarte usor si deosebit de rezistent, este folosit in industria aeronautica, la fabricarea de aparatura medicala si de ceva vreme la fabricarea echipamentelor de camping si sportive.
  59,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover L, set vesela camping pentru familie de 4 - 6 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  239,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover S, set vase camping

  Set vase Pinguin Rover S, set vesela camping

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover S este vesela de camping pentru 3 - 5 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedicaoxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  215,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 5
 2. 6
 3.  7 
 4. 8
 5. 9