Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5

 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 3 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  90,00 RON
 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 2 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  87,00 RON
 • Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25

  Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul pentru schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25 este foarte usor, fabricat din materiale si accesorii de calitate foarte buna. Este foarte versatil, dotat cu accesorii bine gandite, functionale si usor de manevrat. Rucsac cu mai multe compartimente in care incape echipamentul obligatoriu pentru competitiile de schi alpinism sau echipamentul necesar pentru schi de tura cu durata de o zi, ture montane de o zi. Parte din accesoriile pentru schi alpinism si schi de tura sunt detasabile. In acest fel rucsacul devine utilizabil la alergare, ture cu bicicleta, mountain bike, ture montane. Preluarea textului si fotografiilor acestui produs este permis doar cu acordul scris al S.C. Outdoor Concept RO SRL !
  299,00 RON
 • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3L

  Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.

  Preţ normal: 45,00 RON

  35,00 RON

 • Rucsac Pinguin Trail 42

  Rucsac Pinguin Trail 42

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Trail 42 este un rucsac cu panou de spate foarte aerisit. Panoul de spate are sistemul AVBS, cu dispersare a transpiratiei si aerisire buna . Proiectat pentru ture montane, drumetii, excursii, tekking, hiking.
  425,00 RON
 • Rucsac Pinguin Attack 45

  Rucsac Pinguin Attack 45

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Attack 45 este un rucsac compartimentat conceput sa corespunda la diverse activitati montane. Compartimentarea se face cu panou divizor cu fermoar. Are doua buzunare laterale cu fermoar , este prevazut cu sistem de atasare a schiurilor. Doua perechi de chingi de compresie laterale, prinderi pentru pioleti, doua chingi frontale pentru atasarea diverselor obiecte, izolir, snowboard etc.
  499,00 RON
 • Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Atta Wall, rucsac pentru coarda, este suficient de incapator pentru transportul corzii, a hamului, carabinierelor la sala de catarat sau la perete.
  89,00 RON
 • Rucsac Montane Torque 40

  Rucsac Montane Torque 40

  Rucsacul Montane Torque 40 este un rucsac pentru alpinism, dar in egala masura este recomandat pentru multe activitati outdoor.
  554,00 RON
 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer, Water Bag, Rezervor de apa ) este unul dintre cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  149,00 RON
 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer , Water Bag, Rezervor de apa ) este unul din cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  134,00 RON
 • Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel este o borseta clasica cu doua compartimente si un buzunar mic cu capsa.
  59,00 RON
 • Atta chinga cu trident

  Atta chinga cu trident

  Chinga cu trident Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
  10,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5