Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5

 • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

  Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.
  99,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ride 19, rucsac de bicicleta

  Rucsac Pinguin Ride 19, rucsac de bicicleta

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ride 19 este un rucsac pentru bicicleta, mountain bike, ture montane scurte, drumetii, trekking, hiking. Panoul de spate este bine ventilat. Are panou de spate cu plasa intinsa. Aerul circula intre plasa si rucsac aerisind si uscand spatele.
  230,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

  Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner M este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.

  Preţ normal: 89,00 RON

  69,00 RON

 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  25,00 RON
 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 3 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  90,00 RON
 • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 2 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
  87,00 RON
 • Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25

  Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul pentru schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 25 este foarte usor, fabricat din materiale si accesorii de calitate foarte buna. Este foarte versatil, dotat cu accesorii bine gandite, functionale si usor de manevrat. Rucsac cu mai multe compartimente in care incape echipamentul obligatoriu pentru competitiile de schi alpinism sau echipamentul necesar pentru schi de tura cu durata de o zi, ture montane de o zi. Parte din accesoriile pentru schi alpinism si schi de tura sunt detasabile. In acest fel rucsacul devine utilizabil la alergare, ture cu bicicleta, mountain bike, ture montane. Preluarea textului si fotografiilor acestui produs este permis doar cu acordul scris al S.C. Outdoor Concept RO SRL !
  299,00 RON
 • Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 20

  Rucsac schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 20

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul pentru schi alpinism, schi de tura Ferrino Lynx 20 este foarte usor, fabricat din materiale si accesorii de calitate foarte buna. Este foarte versatil, dotat cu accesorii bine gandite, functionale si usor de manevrat. Rucsac cu mai multe compartimente in care incape echipamentul obligatoriu pentru competitiile de schi alpinism sau echipamentul necesar pentru schi de tura cu durata de o zi, ture montane de o zi. Parte din accesoriile pentru schi alpinism si schi de tura sunt detasabile. In acest fel rucsacul devine utilizabil la alergare, ture cu bicicleta, mountain bike, ture montane. Preluarea textului si fotografiilor acestui produs este permis doar cu acordul scris al S.C. Outdoor Concept RO SRL !
  289,00 RON
 • Rucsac Pinguin Air 33, pentru bicicleta, trekking

  Rucsac Pinguin Air 33, pentru bicicleta, trekking

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Air 33 este un rucsac pentru bicicleta, mountain bike, ture montane scurte, drumetii, trekking, hiking. Panoul de spate este bine ventilat. Are panou de spate cu plasa intinsa. Aerul circula intre plasa si rucsac aerisind si uscand spatele. Intinderea continua a plasei este asigurata de o structura metalica flexibila si doua bare de duraluminiu preformat.
  355,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 90 L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse. Sunt multe cazurile in care benzile transportoare din aeroporturi deterioreaza rucsaci

  Preţ normal: 129,00 RON

  99,00 RON

 • Rucsac Pinguin Trail 42

  Rucsac Pinguin Trail 42

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Trail 42 este un rucsac cu panou de spate foarte aerisit. Panoul de spate are sistemul AVBS, cu dispersare a transpiratiei si aerisire buna . Proiectat pentru ture montane, drumetii, excursii, tekking, hiking.
  425,00 RON
 • Rucsac montan Pinguin Vector 35

  Rucsac montan Pinguin Vector 35

  Transport gratuit la produse cu prtul mai mare de 250 Lei. Pinguin Vector 35 este un rucsac de munte pentru trekking, drumetii, excursii, cu doua compartimente recomandat pentru ture montane, drumetii, excursii, calatorii, trekking, hiking, backpacking. Este un rucsac rezistent din material Polyamid 6.6 cu sistem de spate rigidizat cu bara de aluminiu, accepta sistem de hidratare. La dezvoltarea si fabricarea acestor rucsacuri accentul a fost pus pe durabilitate si sistemul de spate.
  409,00 RON
 • Rucsac Pinguin Activent 48

  Rucsac Pinguin Activent 48

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Activent 48 este un rucsac pentru ture montane, drumetii, excursii, trekking, hiking, backpacking. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate fix. Compatibil cu sistem de hidratare
  489,00 RON
 • Rucsac Pinguin Attack 45

  Rucsac Pinguin Attack 45

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Attack 45 este un rucsac compartimentat conceput sa corespunda la diverse activitati montane. Compartimentarea se face cu panou divizor cu fermoar. Are doua buzunare laterale cu fermoar , este prevazut cu sistem de atasare a schiurilor. Doua perechi de chingi de compresie laterale, prinderi pentru pioleti, doua chingi frontale pentru atasarea diverselor obiecte, izolir, snowboard etc.
  499,00 RON
 • Rucsac munte Pinguin Boulder 38

  Rucsac munte Pinguin Boulder 38

  Transport gratuit la produsele cu pret peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Boulder 38 este un rucsac monovolum conceput sa corespunda la diverse activitati montane. Are doua buzunare laterale pliabile. Doua perechi de chingi de compresie laterale, prinderi pentru pioleti, snur elastic pe fata pentru atasarea diverselor articole de imbracaminte.
  425,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5