Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6

 • Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Atta Wall, rucsac pentru coarda, este suficient de incapator pentru transportul corzii, a hamului, carabinierelor la sala de catarat sau la perete.
  89,00 RON
 • Rucsac Montane Torque 40

  Rucsac Montane Torque 40

  Rucsacul Montane Torque 40 este un rucsac pentru alpinism, dar in egala masura este recomandat pentru multe activitati outdoor.
  554,00 RON
 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 3 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer, Water Bag, Rezervor de apa ) este unul dintre cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  149,00 RON
 • Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistem de hidratare, Deuter Streamer 2 L

  Sistemul de hidratare Deuter ( Streamer , Water Bag, Rezervor de apa ) este unul din cele mai de incredere de pe piata mondiala.
  134,00 RON
 • Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel este o borseta clasica cu doua compartimente si un buzunar mic cu capsa.
  59,00 RON
 • Atta chinga cu trident

  Atta chinga cu trident

  Chinga cu trident Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
  10,00 RON
 • Atta, chinga compresie cu catarama

  Atta, chinga compresie cu catarama

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Chinga de compresie cu catarama, Atta, este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac sau comprimarea lor: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte etc.
  8,00 RON
 • Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj

  Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj

  Catarama Duraflex Mojave 25 mm dublu reglaj este compatibila cu chinga cu latimea de 25 mm. Este fabricata din Acetal.Bara transversala centrala serveste la fixarea, coaserea de produsul dorit. Barele transversale din stanga si dreapta celei centrale servesc la ajustare, tensionare, reglare. Se pot folosi doua chingi in directie opusa pentru realizarea reglajului dublu.
  2,50 RON
 • Husa rucsac Atta L

  Husa rucsac Atta L

  Husa de protectie rucsac Atta marime L este compatibila cu rucsacii 45-60 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  65,00 RON
 • Husa rucsac Atta S

  Husa rucsac Atta S

  Husa de protectie rucsac Atta marime S este compatibila cu rucsacii 20-40 L. Este fabricata din material sintetic impregnat cu Poliuretan. Protejeaza pucsacul de ploaie, lapovita, ninsoare, praf, noroi etc. Este fabricata dintr-o singura bucata de material, fara cusaturi de imbinare care ar putea afecta functionalitatea husei.
  45,00 RON
 • Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Buzunar detasabil rucsac, Atta

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Buzunar detasabil rucsac, Atta. Buzunar detasabil compatibil cu rucsacii care au chingi de compresie laterale. Nu este relevanta marca rucsacului. Buzunarul detasabil se poate utiliza si ca husa pentru coltari.
  39,00 RON
 • Rucsac Atta Campus 28, tip ghiozdan

  Rucsac Atta Campus 28, tip ghiozdan

  Taxe transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Rucsacul Atta Campus 28 tip ghiozdan este recomandat pentru oras, scoala, birou, drumetii, calatorii, bicicleta. Este un rucsac spatios, dar nu atat de voluminos ancat sa nu incapa in cutia de bagaje din avion. In acest fel este considerat bagaj de mana.
  219,00 RON
 • Rucsac Pinguin Activent 55

  Rucsac Pinguin Activent 55

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Activent 55 este un rucsac pentru trekking, hiking,Excursii, drumetii, backpaking, expeditii montane de mai multe zile.
  545,00 RON
 • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3L

  Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.

  Preţ normal: 45,00 RON

  35,00 RON

 • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
  45,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6